2013-10-27 10:40:11
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΡΕ Π... ΜΠΕΪΛ ΜΙΑ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr", για Clasico και ΠΑΟ: Ποιος είναι ταλέντο και ποιος έδειξε μεγάλα πνευμόνια; "Τρίτο σέντερ μπακ έβαλε ο Αναστασίου-Διαβάζουνε και ακούνε πολλοί"!

Αναλυτικά :

Θα μιλήσω για Παναθηναϊκό, είδα όμως πολλά ματς, να ξεκινήσω από το «κλάσικο». Δεν ήταν καλό ντέρμπι, δεν δικαίωσαν τη φήμη τους. Ειδικά το α’ ημίχρονο ήταν αργό. Και ο Μέσι δεν είναι καλά, όταν αυτός δεν είναι καλά, χάνει δυναμική η Μπαρτσελόνα. Έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν κιόλας αυτοί, έχουν κάψει πολλά λάδια, βγάζει τραυματισμούς πλέον ο Μέσι, ο Φάμπρεγκας ψευτοφορ δεν μου αρέσει, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Από τον Νεϊμάρ περίμενα περισσότερα, τη δουλειά την έκανε ο Σάντσες με ένα πολύ ωραίο γκολ που άδειασε τον Βαράν και κρέμασε με λόμπα τον τερματοφύλακα της Ρεάλ. Με τον καινούργιο προπονητή στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται ότι του ταιριάζει ο Σάντσες.

Η σαλάτα έγινε από τον Αντσελότι στη Ρεάλ, δεν έχει σχέση αυτή η Ρεάλ με τη Ρεάλ του Μουρίνιο. Για να χωρέσει τον Βαράν ο οποίος έδειξε πέρσι ότι είναι φοβερό ταλέντο αλλά ερχόταν από τραυματισμό τώρα και δεν ήταν καλός, έκανε το κουφό να περάσει τον Ράμος στα χαφ. Ο Ράμος χαφ; Δεν ξέρει μπάλα.

Είδαμε χαφ τον Ράμος με Κεντίρα και με Μόντριτς. Δεν φτούρησαν αυτοί, μα πιο πολύ δεν φτούρησε ο Μπέιλ, τι απογοήτευση είναι αυτή, ρε π…στη 100 εκ. ευρώ σε αγόρασαν, μια ντρίμπλα δεν μπορείς να κάνεις; Πού είναι αυτό το άτι που κάλπαζε με την Τότεναμ. Καλά έκανε και τον έβγαλε, καλά έκανε πού έβγαλε και τον Ράμος. Αλλά πέταξε ένα ημίχρονο ο Αντσελότι.

Όταν μπήκε ο Μπενζεμά, ο Ιγιαραμέντι και ο Ροντρίγκες που είναι γρήγορος, ανέβηκε πολύ η Ρεάλ, το πάλεψε και ο Ρονάλντο, είχε ένα σπουδαίο 20λεπτο η Ρεάλ αλλά ήταν αργά. Παρ’ όλα αυτά μπορούσε να πάρει την ισοπαλία.

Πάμε στον Παναθηναϊκό τώρα. Εγώ τον Καπίνο τον πιστεύω, έχω μιλήσει στο παρελθόν πολλές φορές για το ταλέντο του και έχω αποφύγει να τον πυροβολήσω φέτος που έχει κάνει άσχημα παιχνίδια. Στην Κρήτη λοιπόν έκανε μεγάλο παιχνίδι. Σε κάποιες φάσεις μου θύμισε Μανταλόζη. Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού ήταν ο Καπίνο. Όπως πιστεύω και τον Ρισβάνη, θα ξαναπώ ότι αν τον προσέξουν αυτόν τον σέντερ μπακ, θα αφήσει εποχή. Δουλειά θέλουν αυτοί οι δύο, δουλειά και επιμονή.

Από εκεί και πέρα, ο Ζέκα έφαγε όλο το γήπεδο. Ήταν παντού, τον έβλεπες εξτρέμ, τον έβλεπες χαφ, τον έβλεπες μπακ, μεγάλα πνευμόνια έδειξε. Ο Φιγκερόα έχει ποιότητα που έλειπε από το φτωχό υλικό του Παναθηναϊκού και είναι καλύτερος από πέρσι. Πάλι γκολ έβαλε.

Στο τέλος ο Αναστασίου έριξε και τρίτο σέντερ μπακ μέσα για να κρατήσει τη νίκη, μάλιστα κύριοι, ο ολλανδικής σχολής έβαλε τρίτο σέντερ μπακ! Τον Κουτρουμπή. Διαβάζουνε πολλοί και ακούνε Σκόραρε μάλιστα το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ ο τρίτος σέντερ μπακ. Έχασε το αήττητο ο Εργοτέλης, ήταν μια τονωτική ένεση για τον Παναθηναϊκό αυτή, γιατί η ήττα από τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο είχε απογοητεύσει πολύ κόσμο.

Πολύ καλή η Λίβερπουλ ξανά με 3-5-2, έριξε τέσσερα γκολ στη Γουέστ Μπρομ με χατ τρικ του Σουάρες και ένα γκολ του Στάριτζ, έχουν φτιάξει φοβερό δίδυμο αυτοί. Το καλοκαίρι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο φιλικό με κάτω τα χέρια, είχα πει ότι δεν θεωρώ ότι η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ούτε φέτος, εκτός αν γίνουν δύο πράγματα: Να κρατήσει τον Σουάρες. Και να βρει άλλον έναν δεύτερο κυνηγό εξίσου καλό. Τελικά και τον Σουάρες κράτησε και ο Στάριτζ είναι εκπληκτικός! Για να δούμε τη συνέχεια, το αγγλικό πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα με τη Χέρτα, ψάχνεται, δεν είναι σαν τη φοβερή ομάδα την περσινή. Τους έχει μπερδέψει προς το παρόν ο Γκουαρντιόλα με τα ψαξίματα που κάνει. Τον Λαμ τον έχει περάσει μπροστά, τον Μάντζουκιτς τον είχε στον πάγκο, μπήκε αλλαγή και έβαλε 2 γκολ, δεν ξέρω, δυσκολεύτηκε πολύ με την Χέρτα, έπεσε από τον ουρανό και στάθηκε όρθια. Πέρσι τους είχε διαλύσει στο γερμανικό πρωτάθλημα, πήρε και το Τσάμπιονς Λιγκ τσαλαπατώντας την Μπαρτσελόνα.

Για τον Ατρόμητο που είναι η αδυναμία μου και πήρε καλό διπλό στην Ξάνθη η οποία ερχόταν από νίκη με πεντάρα επί της Καλλονής στη Θεσσαλονίκη, θα σας πω αύριο, στη στήλη που θα έχω αύριο για τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ