2013-10-27 18:16:15
Φωτογραφία για Ανησυχία στο Μαρμάρι για την μείωση των δρομολογίων για Ραφήνα
Επιστολή του Δήμαρχου Νίκου Μανώλη στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας. Επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Γενικό Γραμματέα Αθανάσιο Μπούσιο, στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και στην εταιρεία "Κοινοπραξία Πλοίων Ραφήνας – Μαρμαρίου" έστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης, με την οποία εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την σχεδιαζόμενη μείωση των δρομολογίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ραφήνα – Μαρμάρι.

Ο Δήμαρχος τονίζει ότι: «Από την 1η Νοεμβρίου, σχεδιάζεται η μείωση των δρομολογίων σε 2 από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε 3 από Παρασκευή έως Σάββατο. Εδώ και δεκαετίες, το πρωινό δρομολόγιο (10:15) από το Μαρμάρι, εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους για την μετακίνηση τους.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, αφήνει την περιοχή μας ακτοπλοϊκώς ακάλυπτη αφού τα συγκεκριμένα δρομολόγια δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Εύβοιας, αλλά δημιουργεί και σοβαρό πρόβλημα στη κάλυψη των εμπορικών αναγκών, ιδίως για τους ιδιοκτήτες των λατομείων, οι οποίοι χρησιμοποιούν επί τον πλείστον την συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή.»
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ