2013-10-27 19:24:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του γνωστού δικηγόρου Γιάννη Γκότση - Έφυγε σε ηλικία μόλις 41 ετών
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν, ο γνωστός δικηγόρος της Πάτρας, Γιάννης Γκότσης, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Ο Πατρινός δικηγόρος έχασε τη γενναία μάχη που έδινε το τελευταίο χρονικό διάστημα για να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τον αγώνα που έδινε ο ίδιος για να βγει νικητής από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Η αναγγελία του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και σκόρπισε βαθιά θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία και ιδίως στους συναδέλφους του.

Ήταν μάχιμος δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές σοβαρές υποθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για την ανθρωποκτονία του Πάνου Τσίρκα, της πολύκροτης υπόθεσης της νύχτας, κ.α.

Τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του, μετέβη στην Γερμανία και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Γιάννης Γκότσης ήταν παντρεμένος με την Στέλλα Κουμανάκου και απέκτησαν έναν γιο, τον Σωτήρη, τον οποίο και λάτρευε. Η μητέρα του, οι γονείς της συζύγου του, οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συνάδελφοι θρηνούν για τον τόσο πρόωρο χαμό του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών, ενώ η ταφή του στο Κοιμητήριο Προαστείου Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ