2013-10-28 01:49:06
Φωτογραφία για Σε πανικό η κυβέρνηση λόγω… Τζιτζικώστα
Σε πανικό η κυβέρνηση λόγω… Τζιτζικώστα αφού οι αρχικές αντιδράσεις που δημιούργησε ο... Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με την ενέργειά του να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν μόνο η αρχή για να φανεί ο απόλυτος αναβρασμός που επικρατεί στην κυβέρνηση.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με βάση το σκεπτικό της κυβέρνησης ήταν οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο MEGA ο οποίος αιτιολόγησε την επιλογή του να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μεταξύ άλλων αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ «εγκληματική οργάνωση».

Έτσι στο κυβερνητικό επιτελείο σήμανε συναγερμός προκειμένου να μην θιγεί το ΠΑΣΟΚ και δημιουργηθούν προβλήματα στην συγκυβέρνηση. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε άρον άρον να αδειάσει αρχικά τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στην συνέχεια ασκήθηκαν μεγάλες πιέσεις στον περιφερειάρχη προκειμένου να πάρει πίσω τις αρχικές του δηλώσεις όπως και έγινε.


Όλα αυτά αναδεικνύουν τον εκφυλισμό της κάθε σοβαρότητας της κυβέρνησης. Η Νέα Δημοκρατία που κάποτε κατηγορούσε σε μέγιστο βαθμό το ΠΑΣΟΚ σπεύδει τώρα να το προστατεύσει από αντίστοιχα πυρά. Το ΠΑΣΟΚ του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, το ΠΑΣΟΚ που φέσωσε με εκατομμύρια ευρώ δανείων την Αγροτική Τράπεζα, το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη που ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε αποκαλέσει «αρχιερέα της διαπλοκής», δεν αποτελεί «εγκληματική οργάνωση» για την Νέα Δημοκρατία.

Όλα αυτά λοιπόν επειδή ο περιφερειάρχης έπραξε το αυτονόητο, να καλέσει την Χρυσή Αυτή στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Εκεί βέβαια έχουμε και την δεύτερη απογύμνωση της Κυβέρνησης αφού το υπουργείο εσωτερικών δεν είχε αποστείλει καμία σχετική οδηγία περί μή-κλήσης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις παρελάσεις. Αντιθέτως είχε ζητήσει να εφαρμοστεί κανονικά το πρωτόκολλο των καλεσμένων όπως και έπραξε ο Περιφερειάρχης.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μια ατέρμονη κρίση πανικού ειδικά από την στιγμή που διαπίστωσε πως οι συλλήψεις και οι προφυλακισμοί μελών της Χρυσής Αυγής, μείωσαν τα ποσοστά της μόνο για μία εβδομάδα αφού οι νέες δημοσκοπήσεις μιλούν να επανάκαμψη. Αντί λοιπόν να ασχολούνται με μεθοδευμένους τρόπους για την εξόντωση της Χρυσής Αυγής καλό θα είναι να ασχοληθούν με ουσιαστικούς τρόπους που μπορούν να μειώσουν τα ποσοστά της και αυτοί οι τρόποι δεν είναι άλλοι από εξάλειψη των χαρατσιών, μείωση των φόρων και φρένο στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών. Διαφορετικά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές όπου ο ψηφοφόρος ψηφίσει με διαφορετικό σκεπτικό κινδυνεύουν να πάθουν εγκεφαλικά από τα αποτελέσματα.

faroslive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ