2013-10-28 06:55:05
Φωτογραφία για Συλλήψεις για ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές Λάρισας
Μέσα σε λίγα λεπτά, καταγράφηκαν δυο περιστατικά εισαγωγής κινητού και ναρκωτικών με αποδέκτες κρατούμενους στις πολύπαθες φυλακές της Λάρισας! Στην πρώτη περίπτωση, μια 50χρονη γυναίκα συνελήφθη κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Η επισκέπτρια επιχείρησε να δώσει στον 33χρονο έγκλειστο για διακεκριμένες κλοπές αδελφό της ένα κινητό με μπαταρία, δύο κάρτες SIM στο εσωτερικό του και ένα κομμένο καλώδιο φορτιστή κολλημένο πάνω στη συσκευή. Η κίνησή της έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι τη συνέλαβαν και την παρέδωσαν στους αστυνομικούς που την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για απόπειρα εισαγωγής κινητού σε κατάστημα κράτησης.

Σχεδόν την ίδια ώρα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν έρευνα στο κελί ενός 31χρονου Ινδού που εκτίει από τις 10 Δεκεμβρίου 2008 ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία και ανακάλυπταν στο κομοδίνο του μία συσκευασία με μισό γραμμάριο ηρωίνης. Ο αλλοδαπός αρνήθηκε να πει πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα ναρκωτικά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ναρκωτικών Λάρισας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ