2013-10-28 08:39:34
Φωτογραφία για Το κορίτσι που έρχεται με φόρα να ρίξει από το «βάθρο» την Κέιτ Μίντλετον
Kρεσίντα Μπόνας. 

Αυτό είναι το όνομα του κοριτσιού που έρχεται με φόρα και αναμένεται να κλέψει λίγη από τη δόξα της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον. 

Πρόκειται για το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι το οποίο μάλιστα, σε αντίθεση με τη σταχτοπούτα Κέιτ, είναι γαλαζοαίματη.

Το ειδύλλιο της Κρεσίντα Μπόνας με τον πρίγκιπα Χάρι, παρότι οι δυο τους είναι ζευγάρι μόλις 1,5 χρόνο, οδεύει προς επισημοποίηση σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλερον που χρειάστηκε μια οκταετία για να καταλήξει σε γάμο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πολλοί είναι αυτοί που ήδη έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ότι η 24χρονη Κρεσίντα  έρχεται με... φόρα και αναμένεται να επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον. Το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, το καλλίγραμμο κορμί της, η γαλαζοαίματη καταγωγή της, αλλά και οι εξαιρετικές σπουδές της θεωρούνται τα μεγάλα της ατού.

Σε αντίθεση με τη μεσοαστική καταγωηγή της Κέιτ Μίντλετον που έκανε πολλούς να την χαρακτηρίσουν «χρυσοθήρα» η οικογένεια της Μπόνας  έχει μακρινούς δεσμούς με τον βασιλιά Εδουάρδο τον 7ο (μητέρα της είναι η λαίδη Μαίρη Γκέι – Κέρζον).


Επίσης, τη στιγμή που η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει μονάχα ένα πτυχίο Ιστορίας και Τέχνης από το Σεν Αντριους, η νεαρή Κρεσίντα έχει περάσει από μερικά από τα πιο ξακουστά ιδρύματα της χώρας.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την Κέιτ Μίντλετον να μην εγκρίνει την αγαπημένη του Χάρι, για καθαρά προσωπικούς λόγους, καθώς η ετεροθαλής αδερφή της Κρεσίντα Ισαμπέλα Κάλθορπ λέγεται ότι είχε σταθεί αφορμή για τον σύντομο χωρισμό της με τον Γουίλιαμ το 2007.

Πηγή: Τρελοί | Νέα και παράξενα! 
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ