2013-10-28 09:00:17
Φωτογραφία για Julia Roberts: Sexy μοντέλο στα 45, μάνα και... κακιά κόρη!
Η Julia Roberts, σε μια αποκλαυπτική συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, αποδεινκύει για ακόμα μια φορά, έναν από τους κύριους λόγους που η αμερικανίδα ηθοποιός είναι τόσο αγαπητή στο κοινό: την απλότητα της.

Η Roberts μιλάει για την ζωή της, τον άνδρα της, αλλά και οτι η δουλειά της περιλαμβάνει να «πνίγει» την Meryl Streep, καθώς και το πως διαχειρίζεται ότι είναι μοντέλο στα 45 της.

Η ηθοποιός, που έκλεισε τα 45, μιλάει για τις αισθητικές επεμβάσεις και το πως νιώθει κανείς στο “πλαστικό” Χόλιγουντ, πόσο ποθητή γυναίκα μπορείς να νιώθεις στα 45 σου, ειδικά όταν σου ζητούν να ποζάρεις, για τον σύζυγο της με τον οποίο είναι μαζί 13 χρόνια και φυσικά για την νέα της ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί με την Meryl Streep, που ήδη έχει χαρακτηριστεί από σημαντικούς κριτικούς κινηματογράφου ως «καθηλωτική και πιθανώς η καλύτερη ερμηνεία της Roberts έως τώρα».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε λίγο μετά τη νέα της καμπάνια για τον οίκο Lancome, είναι χαλαρή και χαμογελαστή όπως πάντα, μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, που όμως παρεπιπτόντως έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, ένα Bafta και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

«Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερα μοναδικό επάνω μου. Έχω μια μοναδική δουλειά ναι, αλλά όλοι οι ηθοποιοί θέλουμε το ίδιο πράγμα: να μας καταλάβει το κοινό, να μας τιμήσει, να μας αγαπήσει. Αλλά εγώ μισώ αυτή την αίσθηση οτι μας θεοποιούν, αυτή την ψεύτικη λατρεία».

Για την ηλικία της και το πως διατηρείται μια γυναίκα που η Lancome πριν 3 χρόνια αποφάσισε να κάνει το μοντέλο-πρέσβειρα της λέει «Το καλύτερο μου είναι ότι οι φίλες της μαμάς μου, μου ζητούν συμβουλές ομορφιάς. Μου λένε “ποπό το δέρμα σου είναι καταπληκτικό”. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω ρυτίδες και δεν τις κρύβω. Πάντοτε ήμουν εκφραστική, δεν μπορώ να γίνω ακίνητη κούκλα ξαφνικά. Είμαι 45 ετών και δεν θέλω να αρχίσω τις επεμβάσεις. Αλλά βάζω πάρα πολλές κρέμες, πίνω νερό και δεν κάνω καταχρήσεις. Αλλά πιστεύω οτι τη νεότητα την πετυχαίνεις αν είσαι ευτυχισμένη».

Για τον άνδρα της, τον οποίο εκθείασε πριν λίγες μέρες στα βραβεία «Hollywood Critic Awards» , λέει ότι την κρατάει στην πραγματική σφαίρα της ζωής εκτός Χόλιγουντ και την κάνει να πιστεύει στον εαυτό της με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Μετά από 13 χρόνια σχέσης μαζί του και τρια παιδιά τα οκτάχρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus και τον εξάχρονο Henry, η Roberts, σηκώνεται ακόμα πρώτη από το κρεβάτι και ετοιμάζει πρωινό για όλους. «Όμως πριν απο οτιδήποτε κάνω για μερικά λεπτά διαλογισμό. Νιώθω κάθε πρωί ευγνωμοσύνη και συνείδηση της τύχης μου».

Είναι γνωστό ότι η λέξη “ομάδα” είναι για τον γάμο της η λέξη κλειδί. Όταν δουλεύει ο άνδρας της, δεν δουλεύει αυτή. « Είναι τόσο ανακουφιστικό να μπορώ να απολαύσω τα παιδιά μου και να αφοσιωθώ στην οικογενειακή ζωή και μόνο όταν κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει έρχεται σαν πρόταση, τότε να δουλεύω» εξηγεί.

Κάτι που συμβαίνει με το τελευταίο της φιλμ το «August: Osage Country».

Η ταινία εξιστορεί τις ζωές μιας μεγάλης οικογένειας που κινείται γύρω από την μητριαρχική φιγούρα της Meryl Streep. Με τον θάνατο του πατέρα η οικογένεια μαζεύεται στο πατρικό σπίτι για να αντιμετωπίσει την ... περίεργη μητέρα με μια συγκλονιστική ερμηνεία της Meryl Streep, η οποία καπνίζει, πίνει και ... κατεβάζει ηρεμιστική με τις χούφτες.

Την ταινία υπογράφει ως παραγωγός ο George Clooney και συμπρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Julianne Nichloson, Juliette Lewis και Dermot Mulroney.

Η Roberts περιγράφει την εμπειρία ως συγκλονιστική καθώς στην ουσία, μετά τα γυρίσματα όλο το καστ μαζεύονταν στο σπίτι της Streep, για φαγητό και έξτρα πρόβες «Ζούσαμε σαν κανονική οικογένεια, όλη την ώρα μαζί. Και κάναμε τόσο εξουθενωτικές πρόβες που φτάναμε στο σημείο να μισιόμαστε. Το πρωί ξυπνούσαμε πάλι με φυσιολογικά συναισθήματα, μέχρι που κάναμε σκηνές με καυγάδες και εγώ «έπνιγα» την Meryl. Ήταν τρέλα!» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Her performance as Dr Emma Brookner in The Normal Heart – adapted from a play about early 1980s Aids patients in New York – will hit screens next year.

«Μου έλειπε τόσο η οικογένεια μου που δεν ήμουν ευτυχισμένη. Κατάλαβα οτι δεν είμαι πια η ηθοποιός που θα ταξιδεύει μόνη της σε πρεμιέρες και πάρτι. Πάντως, η ευτυχία είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο πράγμα στη ζωή. Θέλει καθημερίνη προσπάθεια. Να αγαπάς τον σύντροφο σου, να προσφέρεις, να μαθαίνεις καινούργια πράγματα συνεχώς, να μην αγχώνεσαι για μικροπράγματα».

Δείτε αποσπάσματα από τη νέα ταινία «August: Osage County»

Πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Ευρωκράτες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Ευρωκράτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ