2013-10-28 09:36:35
Φωτογραφία για Τι πρέπει να έχει ο κάθε άντρας στις τσέπες του
Η τσάντα στις εξόδους, φοριέται συνήθως από γυναίκες. 

Οι περισσότεροι άντρες δυσκολεύονται να κουβαλήσουν μαζί τους τα πράγματά τους και έτσι αναγκάζονται να στριμώχνουν τα περισσότερα στις τσέπες τους. 

Οι παραφουσκωμένες τσέπες όμως, σε παντελόνι και σακάκι, είναι από τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη, που μπορεί να κάνει ένας άντρας. Ας δούμε ποια είναι τα απολύτως απαραίτητα, που πρέπει να κουβαλάτε στις τσέπες σας κάθε φορά που βγαίνετε έξω.

Κινητό τηλέφωνο. Όποιο κι αν είναι το επάγγελμά σας, η χρήση του θεωρείται πλέον απαραίτητη, γι αυτό καλό θα είναι να έχετε άμεση πρόσβαση.Πορτοφόλι. Μην έχετε «χύμα» τα λεφτά σας όταν θα βγείτε έξω καθώς υπάρχει κίνδυνος να τα χάσετε. Επίσης η ταυτότητα ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία πρέπει να είναι πάντα πάνω σας. Ένα δερμάτινο πορτοφόλι, δίνει πάντα έναν ξεχωριστό τόνο.Αναπτήρας. Είτε καπνίζετε είτε όχι πάντα θα ήταν χρήσιμο να έχετε έναν αναπτήρα μαζί σας
. Εάν βέβαια καπνίζετε προτιμήστε την ταμπακιέρα καθώς το πακέτο τσιγάρων δεν είναι εύχρηστο.Σημειωματάριο-στυλό. Θεωρούνται απαραίτητα καθώς δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να σημειώσετε σημαντικά στοιχεία όσο είστε εκτός σπιτιού.(Mε τις δυνατότητες των smartphones νομίζω ότι δεν χρειάζεται)Κλειδιά. Δεν πρέπει να τα ξεχνάτε ποτέ, ούτε να τα βγάζετε από το εσωτερικό των τσεπών σας.  Για αυτό το λόγο προτιμήστε ένα μικρό, λιτό και μοντέρνο μπρελόκ για να τα κρεμάσετε.Επιπλέον αντικείμενα. Όλα τα παραπάνω θεωρούνται απαραίτητα για κάθε άνδρα. Από εκεί και πέρα μπορείτε να έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα, νυχοκόπτη, τσίχλες, μικρό σουγιά ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε πως θα σας φανεί χρήσιμο σε μια έξοδό σας.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ