2013-10-28 09:36:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Προκλητικός ο γιατρός του ΠΓΝΠ - Τους μιλούσε… για τα γεννητικά τους όργανα μπροστά σε όλους!
Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της ιδιωτικής σεξουαλικής ζωής, έκαναν αντίστοιχα δύο εργαζόμενες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, σε βάρος γιατρού του ίδιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος και μάλιστα το Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση και να επιβάλλει σκληρές κυρώσεις.

Η καταγγελία, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από μαρτυρικές καταθέσεις, αναμένεται να εξεταστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση.

Την καταγγελία έχουν κάνει μία ειδικευόμενη γιατρός και μία ειδικευμένη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη καταγγέλλει τον γιατρό για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος της, η οποία φέρεται μάλιστα να έχει γίνει παρουσία τρίτων. Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο κείμενό της – κατάθεση στο Πειθαρχικό, ο γιατρός χρησιμοποιούσε σεξιστικές απαξιωτικές φράσεις για να την κάνει να αισθανθεί άσχημα ενώ σε άλλες περιπτώσεις έφθανε στο σημείο να μιλά ενώπιον τρίτων για τα σεξουαλικά της όργανα!


Η δεύτερη καταγγέλλουσα καταλογίζει στον γιατρό ρατσιστική επίθεση σε δημόσιο χώρο με αφορμή δήθεν σεξουαλικές της προτιμήσεις προς το ίδιο φύλο. Μάλιστα και σε αυτήν χρησιμοποιούσε σεξιστικές αναφορές και ενώ του είχε ζητηθεί να τις σταματήσει και μάλιστα σε αυστηρό ύφος, εκείνος συνέχιζε απτόητος….

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και εντάσεις στην κλινική του Νοσοκομείου.

Πρόκειται για έναν γιατρό πολύ γνωστό στο χώρο εργασίας του στο Νοσοκομείο Ρίου και μάλιστα έχει καταγγελθεί για ταπεινωτική και ανάρμοστη συμπεριφορά και προς άνδρες συναδέλφους του. Προ μερικών εβδομάδων αποκαλούσε έναν συνάδελφό του «γιατράκο μου» μιλώντας του απαξιωτικά και προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του ιδίου όσο και άλλων παρευρισκομένων.

Διενεργούνται και δύο ΕΔΕ

Σε βάρος του βρίσκονται σε εξέλιξη δύο Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, μία από το Νοσοκομείο και μία από το Πανεπιστήμιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρότερη σε ηλικία γιατρός (η ειδικευόμενη) έχει συγγενικό πρόσωπο αστυνομικό, στον οποίον έχει εξιστορήσει όσα της συμβαίνουν και μάλιστα δηλώνει αποφασισμένος… να μην του χαριστεί! Η πρώτη καταγγελία έγινε στην Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών (ΕΙΝΑ) και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό. Ο γιατρός πάντως ισχυρίζεται πως όλα αυτά που του καταλογίζονται είναι ψευδή και μάλιστα απειλεί με μηνύσεις σε βάρος των δύο συναδέλφων του.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ματ Νύχια: Το απόλυτο trend
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ματ Νύχια: Το απόλυτο trend
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ