2013-10-28 10:35:06
Φωτογραφία για Τράκαρε ο David Beckham μαζί με τον γιo του Brooklyn
Συνοδηγός ο γιος του 14χρονος Brooklyn – Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά -Δείτε εικόνες από το ατύχημα και τα αυτοκίνητα

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και ένας από τους ομολογουμένως ωραιότερους άντρες του πλανήτη είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ακρι΄βως έξω από το σπίτι του, στην ακριβή περιοχή του Μπέβελι Χιλς της Καλιφόρνιας.

Μόλις ο Beckham βγήκε από το γκαράζ της έπαυλης του, τράκαρε σε άλλο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν εν κινήσει στο δρόμο, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail.

Στην θέση του συνοδηγού καθόταν ένας από τους γιούς του, ο 14χρονος Brooklyn. Ο 38χρονος χτύπησε με το μαύρο Range Rover Sport τζιπ του, αυτοκίνητο που οδηγούσε μια νεαρή οδηγός κάτοικος της γειτονιάς.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Beckham και ο γιος του εμπλέκονται σε ατύχημα καθώς το 2011, είχαν εμπλακεί σε καραμπόλα σε έναν απο τους πιο πολυσύχναστους κόμβους εθνικής οδού του Λος Αντζελεςς.

Ο Bekcham αγόρασε το αμάξι περίπου 70,000 ευρώ το 2010 και η γερή του κατασκευή αλλά και οι ζώνες ασφαλείας που φορούσαν πατέρας και γιος -αλλά και η άλλη οδηγός- απέτρεψαν τραυματισμούς.

Η οικογένεια Beckham κάλεσε την αστυνομία και άμεσα ήρθαν για να καταγράψουν το συμβάν.

Δείτε
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ