2013-10-29 02:12:08
Φωτογραφία για Φρίκη στην Ισπανία - Χασάπης σκότωσε και τεμάχισε την έγκυο φίλη του
Το πιο τερατώδες πρόσωπό του αποκάλυψε ένας χασάπης, όταν έμαθε πως η σύντροφός του ήταν έγκυος. Την δολοφόνησε, την τεμάχισε και πέταξε τα κομμάτια του κορμιού της σε γύπες για να τους ταΐσει.

Το φρικτό έγκλημα έγινε στη Μαδρίτη και ο 32χρονος δράστης συνελήφθη. H αστυνομία πιστεύει ότι ο Χοσέ Μιγκέλ Ταμάγιο έχασε την ψυχραιμία του όταν έμαθε πως η 30χρονη σύντροφός του ήταν έγκυος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν οι αρχές, η σχέση του με την Καρολίνα Μπερνάλ Γκόμεζ ήταν από την αρχή θυελλώδης, αλλά η γυναίκα δεν είχε αναφέρει ποτέ βίαιη συμπεριφορά.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο σφαγέας πήρε, σύμφωνα με το Daily Mail, στη συνέχεια τα απομεινάρια της νεαρής κοπέλας και τα έριξε στη μοναδική φυλασσόμενη περιοχή που υπάρχει στην Ευρώπη για τους άγριους γύπες, που είναι κοντά στη Μαδρίτη. Οι αρχές υποπτεύθηκαν τον άνδρα επειδή ανέφερε την εξαφάνισή της με καθυστέρηση εβδομάδων, ενώ στην κατάθεσή του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Οι γύπες είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να «μυρίσουν» το θάνατο από μεγάλη απόσταση, παρότι τα περισσότερα πτηνά δεν διαθέτουν την αίσθηση της όσφρησης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ