2013-10-29 07:03:07
Φωτογραφία για «Ο Αρναούτογλου είναι απέναντι, όχι μαζί μου»
Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του βραδινού σόου που παρουσιάζει με τίτλο «Νικ Ο Κλοκ», ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, για τα καυστικά του σχόλια στο «Δέστε τους», αλλά και για τον πρώην συνεγράτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ξεκινώντας μια φορτωμένη επαγγελματικά σεζόν, έχοντας δύο τηλεοπτικά projects αλλά και τη νέα του παράσταση στο Θέατρο «Κιβωτός», ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το τι τον αγχώνει περισσότερο: «Με αγχώνουν πολύ και τα δυο. Το βραδινό είναι κάτι καινούριο για μένα και ως ζώνη και ως σκεπτικό, οπότε έχω αγωνία να βγει ωραίο. Για το θέατρο, αγχώνομαι όπως για κάθε παράσταση που προσπαθώ να είναι λίγο διαφορετική. Κωμωδία, βέβαια, αλλά άλλο στιλ», ενώ σχετικά με την ιδιότητά του θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Προσωπικά θεωρώ ότι ηθοποιός είμαι πρώτα και μετά παρουσιαστής. Παρουσιαστές γινόμαστε όλοι, μοντέλα, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, είναι κάτι φλου. Η ιδιότητά μου είναι ηθοποιός και ασχολούμαι και με την παρουσίαση».


Όσον αφορά τη βραδινή του εκπομπή και τους καλεσμένους που θα φιλοξενεί, ανέφερε: «Το συζητάμε μαζί με την αρχισυντάκτριά μου. Αν, δηλαδή, βγει ένα άτομο που δεν με πάει, για ποιο λόγο να έρθει; Ή αν εγώ νομίζω ότι δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο θέμα συμπάθειας και αντιπάθειεας. Θέλω να καλέσω πολύ κόσμο να κουβεντιάσω».

Ωστόοσο για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, που φέτος παρουσιάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή, στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σταρόβα, σχεδόν απέναντι από το «Νικ ο' Κλοκ» ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι καρμική η σχέση μας, αλλά θα τον έχω απέναντι. Δεν θα τον έχω μαζί μου! Κάτι λέει και αυτό». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ