2013-10-29 09:49:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο προπονητής που πέθανε το παιδί του απαντά μέσω facebook
Ο προπονητης που πεθανε το παιδι του,απαντά μέσω facebook και τα βάζει… με τον Ανδρέα! Ενώ η Ορμή έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως «πέθανε» την κόρη του.

«Το ίδιο θα κάνατε και εσείς στη θέση μου», απάντησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ορμής, Ανδρέα Κόγκα, αναφερόμενος στο μεγάλο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μπόρατς, σύλλογος της Μπάνια Λούκα.

Ο Ιβάν Τσοπ εξαπάτησε την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ορμής σκηνοθετώντας τον θάνατο της κόρης του.

Στην Πάτρα αδυνατούν να καταλάβουν πως ο τέως τεχνικός της ομάδας εφηύρε ένα τέτοιο ψέμα, στέλνοντας στον άλλο κόσμο το ένα από τα τρία παιδιά του. Βλέπετε, ο Τσοπ ήταν ελεύθερος να φύγει αν το ήθελε, καθώς δεν είχε προλάβει να υπογράψει συμβόλαιο.

Βάσει δε της εξαιρετικής σχέσης του και της φιλίας του με τους διοικούντες τον σύλλογο, θα μπορούσε απλά να ζητήσει να φύγει από την Πάτρα.


Σε επικοινωνία του Sport24.gr με τον κ.Κόγκα ο πρόεδρος των «λέαινων» υποστήριξε πως την Τρίτη (29/10) θα καταθέσει μήνυση στα ελληνικά δικαστήρια, ενώ θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και σε εκείνες της Βοσνίας και της Σλοβενίας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την «παράσταση» του Τσοπ στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» ξεπερνούν τους τριάντα.

«Δεν το βάζουμε κάτω. Δεν θα το βάλουν οι αθλήτριες μας κάτω. Σε δύο ημέρες θα κάνουμε μια καινούργια αρχή», τόνισε ο κ.Κόγκας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τσοπ έπρεπε βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τους Βόσνιους να βρίσκεται στη θέση του την Παρασκευή (26/10), ένα 48ωρο μετά την… είδηση του χαμού της κόρης του.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο προπονητής απαντώντας στο facebook και σε παίκτρια χαντ μπολ που του έδινε συλλυπητήρια δήλωσε πως «δεν είναι αλήθεια και πως ο Ανδρέας έφτιαξε την δική του ιστορία»! Βέβαια ο Ορμή έχει όλα τα sms που αποδεικνύουν το αντίθετο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ