2013-10-29 11:21:04
Φωτογραφία για Π.Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση - ΒΙΝΤΕΟ
-Εγκληματική ομάδα το Πασοκ; Γιατι το λέτε αυτό ρωτάει μες την απορία ο Χατηνικολάου, και συνεχιζει: Το ξέρετε ότι αυτό το λέει η Χρυσή Αυγή;

-Και τι πάει να πει αυτό, επειδη η Χρυσή Αυγη πέρνει μια θέση, πρέπει να καταδικάζουμε όποιν πιστεύει το ίδιο;

-Όχι εγώ σας το επισημαίνω απλώς.Όχι κύριε Χατζηνικολάου δεν το επισημαίνεις απλά. Παίζεις το βρώμικο παιχνίδι της εξουσίας και χρησιμοποιείς έντεχνα(μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας) το δεκανίκι του συστήματος για να στοχοποιήσεις και να ταμπέλιασεις οποιονδήποτε λέει αλήθειες. Αλήθειες που πια δεν κρύβονται. Αλήθειες που έβαλε το σύστημα να πει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα δολοφόνων και ηλιθίων, ώστε όποιος τις αναφέρει να ταμπελιάζεται σαν φασίστας.

Το άσπρο δεν θα μας το κάνετε μαύρο. Το Πασοκ όχι μόνο είναι μια εγκληματική οργάνωση, αλλά είναι και μια οργάνωση προδοτών και δοσίλογων, και η μεγαλύτερη αποδείξη είναι η 30χρονη πορεία του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Κι αν αυτό με κάνει φασίστα στα δικά σας μάτια, τότε είναι είναι τιμή μου να είμαι φασίστας, όπως ήταν και τιμή των Ελλήνων αγωνιστών, που πολεμούσαν την φασιστική Γερμανια, να αποκαλούνται τρομοκράτες και εχθροί του έθνους από την τότε κυβέρνηση δοσιλόγων.

www.diulistirio.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ