2013-10-29 12:58:11
Φωτογραφία για ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Στον αέρα βρίσκεται η μετάδοση αρκετών αγώνων που διεξάγονται την Τετάρτη και την Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδας, λόγω σκέψεων απεργίας των τεχνικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "parousiazw.gr", αιτία είναι η απόφαση των τεχνικών να διεκδικήσουν με δυναμικό τρόπο δεδουλευμένα από την εταιρεία ABC productions, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών που θα τους μεταδώσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ) , στην οποία περιλαμβάνονται οπερατέρ, ηχολήπτες και γενικώς οι ειδικότητες εκείνες που ενέχονται στην τηλεοπτική κάλυψη ενός γεγονότος, έχει αποστείλει εξώδική στην εταιρεία παραγωγής, με την οποία την καλεί να προσδιορίσει πως θα καλύψει τα οφειλόμενα, ειδάλλως θα προχωρήσει σε 48 απεργία την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη.

Ειδικότερα, στο εξώδικό που στάλθηκε την περασμένη εβδομάδα, καλείται η εταιρεία να διευκρινίσει έως το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2013, πως θα αποπληρώσει τα δεδουλευμένα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό, αλλά και να προσδιορίσει με σαφήνεια τους τρόπους αμοιβής από εδώ και πέρα.

Εάν δεν απαντήσει τότε οι οπερατέρ, ηχολήπτες και άλλοι τεχνικοί, είναι αποφασισμένοι να απεργήσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο που διεξάγονται στη Βόρεια Ελλάδα Τετάρτη και Πέμπτη (Άρης – Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη-Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς – Πανιώνιος, Αιγινιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός– Νική Βόλου) και οι οποίοι έχει προγραμματισθεί να μεταδοθούν μέσα από τα κανάλια του συνδρομητικού OTE Sport! Την ίδια «τύχη», κινδυνεύει να έχει και ο αγώνας για το EUROCUP ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την τουρκική Άνκαρα, που έχει προγραμματισθεί να μεταδοθεί από το Novasports το απόγευμα της Τετάρτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ