2013-10-29 13:18:06
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα φωτογραφίες 5 ατόμων που συνελήφθησαν για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των πέντε (5) ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν στις 10-10-2013 για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων κατά εξακολούθηση.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της απλής συνέργειας από κοινού στην παραπάνω πράξη τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) ΖΕΡΒΑ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στη Βέροια Ημαθίας.

Β) ΖΕΡΒΑ Γεώργιο του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα.

Γ) ΖΕΡΒΑ Ιωάννη του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα.


Δ) ΖΩΓΡΑΦΟΥ Χριστίνα του Παναγιώτη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα.

Ε) SCUTELNICU Simona-Gabrilla του Constantin και της Olga, που γεννήθηκε το 1987 στη Ρουμανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9769851 και 210-9690800 του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ