2013-10-29 13:10:10
Φωτογραφία για Τρίτεκνη μητέρα πουλάει εικόνα της Παναγίας για να σώσει τα παιδιά της από τον τύραννο σύζυγό της
του Γιώργου Θεοχάρη

Μάρτυρες: Ελληνίδα μητέρα και τα παιδιά της, 6, 7 και 9 χρόνων, ζητούν την απελευθέρωσή τους.

"Σας παρακαλώ βοηθήστε μας.Οι μέρες που βιώνουμε είναι μαρτυρικές , ο σύζυγος μου χτυπάει σχεδόν καθημερινά εμένα και τα παιδιά μου, ηλικίας 6, 7 και 9 χρονών. Για να πάρω τα παιδιά μου και να φύγω δεν έχω την οικονομική δυνατότητα,δεν έχουμε που να μείνουμε. Για αυτό πουλάω μία παλαιά εικόνα της Παναγίας που μου την χάρισε η γιαγιά μου. Είναι του 1940, από όσο μου είχε πεί''. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 43χρονης Μαριάννας που ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τηλεφώνησε στο "Αγιορείτικο Βήμα'' προκειμένου να καταθέσει τον γολογοθά της μετά από σχετικό e-mail που μας απέστειλλε .

Η τρίτεκνη μητέρα ζει με τα ανήλικα παιδιά της και τον σύζυγο της σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας που για λόγους ασφαλείας, δεν αναφέρουμε την πόλη.

Περιγράφοντας την προσωπική της ιστορία μ΄ άφησε συγκλονισμένο.


''Είμαι βαθιά θρησκεύομενη αλλά αναγκάζομαι να πουλήσω την εικόνα της Παναγιάς για να φύγουμε από το σπίτι. Συνεχώς είμαστε με μώλωπες στο σώμα και στο πρόσωπο, τα παιδιά μου κι εγώ. Θα σας στείλω μία πρόσφατη φωτογραφία του 7χρονου γιου μου για να δείτε το μαρτύριο μας. Δεν αντέχουμε άλλο.Η καταδίκη του συζύγου μου από την ελληνική δικαιοσύνη ήταν φυλάκιση πέντε χρόνια με αναστολή. Αντί να συμμορφωθεί μας βασανίζει περισσότερο. Παρακαλώ κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό και στις αρχές να δώσουν εντολή να δοθεί μία λύση, κινδυνεύουμε ''.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο: 6972565382

Η εικόνα της Παναγιάς που αναγκάζεται να πουλήσει η κακοποιημένη γυναίκα

Ο 7χρονος γιος της μετά απο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του προ μίας εβδομάδας.

agioritikovima.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ