2013-10-29 13:32:34
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκαν οι 23 υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα
Ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης η λίστα των 23 υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα, που θα δοθεί στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2013. Διαβάστε ποιοι είναι και οι 10 υποψήφιοι για τον προπονητή της χρονιάς.

Στις 13 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη θα ανακοινωθεί ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2013, με τους 23 υποψήφιους να γίνονται γνωστοί το πρωί της Τρίτης.

Ανάμεσά τους φυσικά ο Λιονέλ Μέσι, κάτοχος του βραβείου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Φρανκ Ριμπερί, κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς σύμφωνα με την UEFA, αλλά και όλα τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Νεϊμάρ, ο Ρανταμέλ Φαλκάο και πολλοί άλλοι.

Αναλυτικά οι 23 υποψήφιοι: Γκάρεθ Μπέιλ, Έντινσον Καβάνι, Ρανταμέλ Φαλκάο, Εντέν Αζάρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Αντρές Ινιέστα, Φίλιπ Λαμ, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Λιονέλ Μέσι, Τόμας Μίλερ, Μάνουελ Νόιερ, Νεϊμάρ, Μεσούτ Εζίλ, Αντρέα Πίρλο, Φρανκ Ριμπερί, Άριεν Ρόμπεν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, Λουίς Σουάρες, Τιάγκο Σίλβα, Γιαγιά Τουρέ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Τσάβι.

Όσον αφορά στον προπονητή της χρονιάς, μεταξύ των 10 υποψηφίων βρίσκονται και δύο που έχουν βάλει τέλος στην καριέρα τους, ο Άλεξ Φέργκιουσον και ο Γιουπ Χάινκες.

Αναλυτικά οι 10 υποψήφιοι: Κάρλο Αντσελότι, Ράφα Μπενίτεθ, Αντόνιο Κόντε, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, Άλεξ Φέργκιουσον, Γιουπ Χάινκες, Γιούργκεν Κλοπ, Ζοζέ Μουρίνιο, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ