2013-10-29 14:24:06
Φωτογραφία για Βαρβιτσιώτης: Δεν δέχομαι ότι μας εκβιάζει η τρόικα
«Δεν δέχομαι ότι υπάρχει εκβιασμός με την έννοια που το λετε εσείς» δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ερωτηθείς για... τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Σίγουρα υπάρχει σκληρή πολύ διαπραγμάτευση» τόνισε, ενώ εξήγησε ότι το δημοσιονομικό κενό δεν είναι τόσο μεγάλο για το 2014 όσο αναφέρεται. «Σίγουρα υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση για να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις» αναγνώρισε ο υπουργός.

«Κανείς δεν αρνείται ότι πρέπει να πάρουμε στοχευμένα μέτρα απλώς δεν πρέπει να είναι φορομπηχτικού χαρακτήρα» διευκρίνισε.

«Κάποιοι υπόσχονται ότι θα αφήσουν λεφτά απο τον ουρανό, όπως ο Καμμένος και ο Τσίπρας. Δεν εχει εφευρεθεί το δέντρο με τα λεφτά. Ο νέος φόρος ακίνητων είναι πιο εξισορροπημένος για να μην πληρώνει ο ιδιοκτήτης ενοίκιο στο σπίτι του» τόνισε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι στο υπουργείο Ναυτιλίας «μειώνουμε μονάδες, και εύρος υπηρεσιών κατά 20%, αλλά δεν θα γίνουν καθόλου απολύσεις

Πρόσθεσε ότι οι ναυτικοί στην ακτοπλοΐα είναι οι μόνοι που δεν έχουν δεχθεί μείωση στους μισθούς τους.

Για το θέμα που ανέκυψε με τη δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο υπουργός εξήρε το ήθος του και την προσφορά του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος ο κ. Τζιτζικώστας αναγνώρισε ότι η δήλωσή του ήταν ατυχής.
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ