2013-10-29 14:56:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Τον «κάρφωσαν» για πολυτελές ΙΧ και βρέθηκε με σπίτια στο Λονδίνο και στις ΗΠΑ!
Στο στόχαστρο του Σ.Δ.Ο.Ε. έχει μπει γνωστός πατρινός μηχανικός. Τι τον έκαψε; Το τελευταίο απόκτημά του το υπερσύγχρονο αυτοκίνητό του! Πληροφορίες του «Κόσμου» αναφέρουν πως μετά από καταγγελία που έγινε στο ΣΔΟΕ υπάλληλοι του Σώματος έφθασαν στο σπίτι του μηχανικού, έκαναν έλεγχο αλλά ο μηχανικός φαίνεται πως κάτι είχε «μυριστεί» και έκρυψε το αυτοκίνητό του. Το γεγονός όμως κέντρισε την περιέργεια του ΣΔΟΕ και σε συνδυασμό με άλλες καταγγελίες που έγιναν και ξαφνικά ο μηχανικός βρέθηκε… με τεράστια περιουσία την οποία προφανώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει!

Συγκεκριμένα βρέθηκε με μεζονέτα και μάλιστα τεράστια σε έκταση σε μία ζώνη από τις πιο ακριβές στην πόλη, πολυτελές γραφείο στο κέντρο της Πάτρας, διαμερίσματα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ένα υπερλούξ σαλέ κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο, μία μονοκατοικία στο Λονδίνο, κάποια διαμερίσματα ιδιοκτησίας του τα οποία νοικιάζει στο Λονδίνο, ένα διαμέρισμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το οποίο επίσης νοικιάζει, κάποια γκαράζ τα οποία διατηρεί στην Πάτρα και φυσικά… δύο (και όχι αρχικά ένα όπως έλεγε η καταγγελία) πολυτελή αυτοκίνητα.


Μαθαίνουμε πως ο γνωστός μηχανικός…. τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Η έρευνα των αδιάφθορων του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος είναι σε εξέλιξη και όπως φαίνεται… θα βγάλει λαβράκια! Ισως δηλαδή βρεθούν ακόμη και… πολύτιμοι λίθοι! Ετσι ακούγεται στην «πιάτσα»! Ο μηχανικός πάντως δείχνει να μην ανησυχεί ιδιαίτερα. Αν και θορυβήθηκε αρχικά, διατηρεί την ψυχραιμία του και κυκλοφορεί άνετα! Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το γεγονός πως… από μέσα του… είναι «σκασμένος»!

Συνεχίζονται οι έλεγχοι!

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως στο στόχαστρο των ανδρών του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος έχουν μπει και άλλοι «επώνυμοι»! Οι έλεγχοι εντάθηκαν από τον περασμένο Ιανουάριο οπότε και κάποιοι εκλήθησαν να δώσουν στοιχεία για καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Συνεχίστηκαν σε γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς κλπ και σε επιχειρηματίες που θεωρήθηκαν «ύποπτοι» για φοροδιαφυγή. Εκτιμάται πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι έλεγχοι είναι εκατοντάδες και το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος παρά την μεγάλη ακτίνα δράσης του αλλά και ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όσον αφορά σε αριθμό ελέγχων και αποτέλεσμα ενεργειών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ