2013-10-29 17:50:05
Φωτογραφία για Ιεράπετρα - Νοσοκομείο: Σε κίνδυνο η ζωή ασθενών
Αντιπροσωπεία των φορέων και κατοίκων της Ιεράπετρας, παρουσία του δημάρχου Σήφη Αναστασάκη αλλά και του Διοικητή του Νοσοκομείου της πόλης Γιώργου Ματαλλιωτάκη, επισκέφθηκε σήμερα... το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργο Δεικτάκη, στο Ηράκλειο, για το μείζον θέμα του νοσοκομείου της περιοχής.

Αίτημα των κατοίκων και των φορέων της πόλης είναι η άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου με τουλάχιστον δύο παθολόγους και έναν χειρουργό, ώστε να μπορέσει το νοσηλευτικό ίδρυμα να πραγματοποιεί στοιχειώδεις εφημερίες.

Η αντιπροσωπεία της Ιεράπετρας εξέθεσε στον κ. Δεικτάκη το μέγεθος του προβλήματος, ενώ ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η ζωή κάποιων ασθενών διατρέχει κίνδυνο, αφού δεν υπάρχουν γιατροί για να κάνουν τις εφημερίες».

Από την πλευρά του ο κ. Δεικτάκης επισήμανε στους φορείς της Ιεράπετρας ότι κατανοεί το πρόβλημα και χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημά τους. Η αντιπροσωπεία της πόλης ζήτησε από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης άμεση παρέμβαση, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα.
goodnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ