2013-10-30 09:53:07
Φωτογραφία για Άλλο ένα επεισόδιο στον Λούρο με Ρομά - Τον χτύπησαν με σιδηρολοστό για να τον ληστέψουν
Ένα ακόμη θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές Ρομά από την περιοχή του Λούρου στην Πρέβεζα ήρθε να κάνει άνω κάτω την περιοχή και να ξεσηκώσει τους κατοίκους οι οποίοι ζητούν επειγόντως μέτρα για την ασφάλεια τους.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, δύο Ρομά είχαν στήσει ενέδρα και επιτέθηκαν σε νεαρό από τον Ωρωπό προσπαθώντας να του αρπάξουν το μηχανάκι, τα χρήματα, το κινητό κι άλλα αντικείμενα που είχε μαζί του.

Ο νεαρός κατάφερε αρχικά να ξεφύγει, όμως οι δύο Ρομά τον κυνήγησαν με αποτέλεσμα σε μικρή απόσταση να τον ακινητοποιήσουν και να τον χτυπήσουν με σιδηρολοστό.

Ο νεαρός με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ αστυνομικές δυνάμεις που είχαν φτάσει από την Πρέβεζα, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.

Το επεισόδιο αυτό προστίθεται σε άλλα που είχαν προηγηθεί στην περιοχή και στην κυριολεξία έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους του Λούρου και του Ωρωπού οι οποίοι απαιτούν από την αστυνομία εντονότερη παρουσία αλλά και μέτρα που θα εγγυώνται την ασφάλεια αλλά και τις ζωές τους.

http://www.pamepreveza.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ