2013-10-30 09:44:03
Φωτογραφία για ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ... ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ «ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας «σφραγίζει» απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Άμφισσα (20:30, OTEsport 4) τον Φωκικό μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το αποψινό παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Φωκικό και για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς από τους θεωρητικά «βασικούς» παίκτες του, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε κάποιους άλλους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, εν όψει των τριών αγώνων «φωτιά» με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ στο "Ναό".

Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να πηγαίνει με τις… ρεζέρβες στην Άμφισσα, όμως έχει ζητήσει από όλους να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν την ομάδα της Football League.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σέποβιτς στην κορυφή της επίθεσης, όπως και εκείνη του Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου.


Λόγω της απουσίας κάποιου καθαρόαιμου αριστερού μπακ, είναι πιθανό σε αυτή τη θέση να αγωνιστεί ο Παπάζογλου, με τον Παπαδόπουλο και τον Μετζανί να αποτελούν το δίδυμο στα στόπερ. Από εκεί και πέρα, είναι... «γρίφος» για τους υπόλοιπους, με τους Βάις και Κάμπελ να ξεκινούν ως βασικοί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Βούρος, Ιγνατιάδης, Φουστέρ, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Σαλίνο, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ και ένας θα αποκλειστεί από τη δεκαοχτάδα πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο Ρέντη έμειναν οι Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Μανιάτης, Σαβιόλα, Μήτρογλου, μαζί με τους τραυματίες Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μπονγκ, Ιμπαγάσα και τον ανέτοιμο Τόρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαζεύει τα ασυμμάζευτα η Lotus...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαζεύει τα ασυμμάζευτα η Lotus...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ