2013-10-30 09:53:45
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ - Επανέρχονται οι αναλύσεις περί «σχεδίου πολιτικής εξόντωσης» του Βενιζέλου...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Mόνο τυχαία δεν θεωρεί το ΠΑΣΟΚ ότι είναι η επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες με αιχμή την «δράση» παλαιότερων στελεχών του κόμματος και την προσπάθεια παραλληλισμού με την Χρυσή Αυγή.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι πίσω από τις αναφορές του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Πάνου Καμμένου περί εγκληματικής οργάνωσης κρύβεται ένα συντονισμένο σχέδιο που αποσκοπεί στην πολιτική εξόντωση του Ευάγγελου Βενιζέλου και την αποσταθεροποίηση ακολούθως της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι αυτή η προσπάθεια υποκινείται από ακροδεξιούς κύκλους και συμφέροντα που επιθυμούν να επιστρέψει η χώρα στην δραχμή,

ενώ πιστεύει ότι με τον τρόπο του σιγοντάρει στην απαξίωση του κόμματός τους και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλους λόγους που σχετίζονται με την αναρρίχησή του στην εξουσία.

Η επίθεση που δέχεται το ΠΑΣΟΚ συζητήθηκε χθες σε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου της Βουλής όπου εκτιμήθηκε ότι αυτές οι ακροδεξιές ομάδες και κόμματα που το υπονομεύουν επιδιώκουν την διενέργεια εκλογών ώστε με όχημα τον ΣΥΡΙΖΑ να ανέλθουν στην εξουσία κι ακολούθως εφόσον υλοποιήσουν τους στόχους τους να βγάλουν από το παιχνίδι την Κουμουνδούρου και να συγκροτήσουν μία ακροδεξιά κυβέρνηση.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα μετά την χθεσινή σύσκεψη είναι ενδεικτική  των συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα στην Χαριλάου Τρικούπη και του προβληματισμού που έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό του κόμματος: "Τα σενάρια αποσταθεροποίησης και λεηλασίας με την επιστροφή στη δραχμή θα μάς βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι" τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη όμως ανησυχεί και για την επίθεση που δέχεται από τα αριστερά και ειδικότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ.  Το ΠΑΣΟΚ μίλησε χθες για χυδαία και ανυπόστατη επίθεση του Αλέξη Τσίπρα κατά του κ. Βενιζέλου με αφορμή τα όσα ο πρώτος είπε στην συνεδρίαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποβρυχίων. Τόνισε δε ότι επιχειρώντας να συντηρήσει την σκανδαλολογία μετατρέπεται σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται πίσω του, οι οποίοι σημειωτέον δεν κατονομάζονται.

Πάντως, η Χαριλάου Τρικούπη έστειλε και ένα μήνυμα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως προς αποφυγή παρεξηγήσεων πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει ξεφύγει από το πλαίσιο της πολιτικής κριτικής και αντιπαράθεσης και κινείται στο μαύρο πλαίσιο της ενσυνείδητης συκοφαντίας.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/288750/epanerxontai-oi-analyseis-peri-sxedioy-politikhs-eksontwshs-toy-benizeloy#ixzz2jBonCVAK
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ