2013-10-30 16:31:01
Φωτογραφία για ΣΤΗ NOVA ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΑΓ. ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
Τις μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ ανακοίνωσε η Nova, η οποία θα μεταδώσει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο την Κυριακή (3/11) στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η 4η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σπουδαία ματς στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΝΚ Δημουλάς. Οι «κυανέρυθροι» με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 16:00 ο Κολοσσός θα υποδεχθεί στην Ρόδο τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 2/11 16:00 Πανιώνιος – ΑΕΝΚ Δημουλάς, Novasports 3, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Κυριακή 3/11 16:00 Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός, Novasports 4, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Γιάννη Αρφαρά.

Επίσης οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md4 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 4ης αγωνιστικής της Basket League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα BMW R 1200 GS Adventure
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα BMW R 1200 GS Adventure
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ