2013-10-30 16:59:07
Φωτογραφία για Αστυνομικός εκβίαζε τη γυναίκα του με βίντεο πορνό - Καθημερινώς στο σπίτι εκτυλίσσονταν σκηνές απίστευτης ζήλιας
Στο κελί κατέληξε αστυνομικός στη Κύπρο, λόγω της εμμονής του, με βίντεο πορνό, στο οποίο πίστευε ότι πρωταγωνιστούσε η σύζυγος του.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ο αστυνομικός ανέφερε στη γυναίκα του ότι είχε δει ένα βίντεο στο Διαδίκτυο και η «πρωταγωνίστρια» της έμοιαζε. Τις επόμενες ημέρες άσκησε αφόρητες πιέσεις στη σύζυγο του, πιέζοντας την να παραδεχθεί ότι ήταν αυτή που εμφανιζόταν στο βίντεο να κάνει σεξ με δύο άντρες. Την υποχρέωσε μάλιστα να παρακολουθήσει το βίντεο. Η σύζυγος για να τελειώνει με αυτή την εμμονή πρότεινε να δώσουν το βίντεο σε ειδικό για να αναλύσει τις εικόνες και να αποφανθεί για την ομοιότητα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα της ανάλυσης δεν ικανοποίησε τον σύζυγο και άρχισε να δείχνει το βίντεο σε γνωστούς και συγγενείς ζητώντας την άποψη τους.

Καθημερινώς στο σπίτι εκτυλίσσονταν σκηνές απίστευτης ζήλιας με τον αστυνομικό να πιέζει τη γυναίκα του να παραδεχθεί ότι διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια. Ο αστυνομικός ανάγκασε με την απειλή μαχαιριού την σύζυγο του να ξαπλώσει γυμνή στο κρεβάτι και την φωτογράφιζε σε διάφορες στάσεις για να τις συγκρίνει με αυτές του βίντεο. Την πρώτη φορά το μαρτύριο της φωτογράφησης διήρκεσε μια ώρα. Επειδή οι φωτογραφίες δεν ήταν καλές την ανάγκασε να επαναλάβουν τη φωτογράφηση και την επόμενη ημέρα.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι και είδε ότι ο σύζυγος της είχε κάνει μετατροπές στο υπνοδωμάτιο ώστε να μοιάζει με αυτό του βίντεο. Είχε μετακινήσει το κρεβάτι, είχε βάλει κόκκινα υφάσματα στους τοίχους και είχε εγκαταστήσει ειδικό φωτισμό. Τότε αναγκάστηκε να πάει στο πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει την υπόθεση.

Οι συνάδελφοι του συζύγου εξασφάλισαν ένταλμα και του πέρασαν χειροπέδες. Ο καχύποπτος αστυνομικός οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε τη προφυλάκιση του. Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα βίας στην οικογένεια, απειλής βιαιοπραγίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της συζύγου του.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ