2013-10-30 18:26:04
Φωτογραφία για Μπαρούτι η Ναταλία: Μάνο, κόψε κάθε επαφή! Το τρίτο πρόσωπο και η οργή της Γερμανού!
Όταν διακόπτεις μια σχέση, μένουν πίσω σημάδια που θέλουν χρόνο μέχρι να εξαφανιστούν τελείως. Η σχέση του Μάνου Ιωάννου με την Άρτεμη Αστεριάδη ανήκει στο παρελθόν και φυσικά η Ναταλία Γερμανού έβαλε το χεράκι της σ' αυτό. Και προειδοποιεί Η Άρτεμη και ο Μάνος ζούσαν έναν παθιασμένο έρωτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές σε διάφορα μαγαζιά. Όλοι πίστευαν ότι αυτή η σχέση θα κρατούσε, όμως διαψεύστηκαν. Μόλις ο Μάνος είδε τη Ναταλία θαμπώθηκε. Δεν άργησε να γίνει η πρώτη επαφή και στη συνέχεια όλα πήραν το δρόμο τους. Κι εκεί που όλοι βλέπαμε ότι υπάρχει ηρεμία ανάμεσά τους, η Άρτεμη βγήκε και δήλωσε τα εξής, βάζοντας... δυναμίτη ανάμεσα στο ζευγάρι:

«Αγαπώ τη Ναταλία πάρα πολύ», σχολίασε το μοντέλο και συνέχισε: «Είναι είδωλο. Τη λατρεύω και στηρίζω πάρα πολύ αυτή τη σχέση. Απ' ό,τι βλέπω και καταλαβαίνω από τις συνεντεύξεις του Μάνου, επειδή είναι άνθρωπος μη εκδηλωτικός, είναι πολύ ευτυχισμένος κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Εύχομαι να είναι έτσι πάντα».


Τι ήθελε να τα πει αυτά η Άρτεμη; Η Ναταλία τα πήρε στο κρανίο. Θεώρησε ότι ο Μάνος έχει ακόμη επαφές με την πρώην του. Αν και η Ναταλία είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει το αμόρε της να έχει πάρε δώσε με την πρώην του. «Όταν τελειώνει κάτι... τελειώνει», είναι το μότο της Ναταλίας και με τον Μάνο δεν θέλει να κάνει εξαίρεση.

Του ζήτησε ευγενικά να βάλει οριστικό τέλος. «Μάνο, κόψε από την Άρτεμη», του είπε. Δεν χρειάστηκε να αναφέρει κάτι άλλο. Ήταν αρκετά σαφής.

Η Ναταλία δεν είναι άνθρωπος που θα αφήσει ένα τρίτο πρόσωπο να μπει στη σχέση της. Είναι εκείνη και ο αγαπημένος της. Κανένας άλλος!

Τώρα, το πόσο θα κρατήσει την υπόσχεσή του ο Μάνος, αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Μέχρι στιγμής φυσικά ο Ιωάννου δεν έχει σκοπό να πληγώσει τη Ναταλία. Αλλά για εκείνη τα πράγματα είναι απλά: «Καλύτερα να έχει τώρα ήσυχο το κεφάλι σου, παρά μετά να... τρέχεις».

Πηγή: athensmagazine
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ