2013-10-30 18:34:12
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ... wild card Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Επισημοποίησε την υποψηφιότητά της για μία από τις τέσσερις wild cards για το Μουντομπάσκετ του 2014 η Βραζιλία.

Ένα ακόμη αντίπαλο και μάλιστα πολύ ισχυρό απέκτησε η Ελλάδα στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Μουντομπάσκετ του 2014 μέσω wild card, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Η ομοσπονδία της Βραζιλίας επισημοποίησε την υποψηφιότητα διεκδίκησης μίας από τις τέσσερις κάρτες ελεύθερης συμμετοχής που θα δοθούν από τη FIBA στη Βαρκελώνη, στις 1 και 2 Φεβρουαρίου του 2014.

Η Βραζιλία θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει μία από τις τέσσερις θέσεις. Μεγάλα της «όπλα» είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 που θα φιλοξενηθούν στη χώρα, αλλά και το γεγονός ότι μαζί με τις ΗΠΑ είναι οι δύο χώρες που δεν έχουν λείψει ποτέ από Μουντομπάσκετ.

Η υποψηφιότητα της Βραζιλίας έχει σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Κάρλος Νούνιες, την υποστήριξη της κυβέρνησης, των αθλητών, χορηγών, φιλάθλων και ΜΜΕ.

Η Κίνα, που επίσης θεωρείται φαβορί για μία wild card, η Τουρκία, η Ρωσία και η Φινλανδία είναι οι χώρες που θα κονταροχτυπηθούν με την Ελλάδα για μία θέση στη διοργάνωση του 2014.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφυγε ο Νίκος Φώσκολος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έφυγε" ο Νίκος Φώσκολος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ