2013-10-30 19:50:34
Φωτογραφία για Πάτρα - Αθήνα: Παρουσίαση των εναλλακτικών λύσεων για τη σιδηροδρομική σύνδεση
Παρουσίαση των εναλλακτικών λύσεων που εξετάζονται στο πλαίσιο της μελέτης βιωσιμότητας- σκοπιμότητας της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Πάτρας με την Αθήνα, την οποία έχει αναθέσει η Διαχεριστική Αρχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και ο Αντιδήμαρχος Έργων Bασίλης Λοτσάρης, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, από τον ΟΛΠΑ οι κ.κ Πλατυκώστας και Σμυρνής, από πλευράς Διαχειριστικής Αρχής η κ. Οικονόμου και ο κ. Μαντζώρος, από την ΕΡΓΟΣΕ οι κκ. Καπώνης και Ησαϊα και από τον Δήμο Πατρέων ο κ. Σαρδελιάνος.

Την παρουσίαση των εναλλακτικών λύσεων έκαναν οι μελετητές κ.κ. Ζέκος και Λεοτσαράκος.

Στη διάρκεια της παρουσίασης διατυπώθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις, ενώ συμφωνήθηκε ότι εντός 15 ημερών ο Δήμος θα διοργανώσει στην Πάτρα ημερίδα στην οποία θα κληθούν όλοι οι φορείς και θα παρουσιαστούν οι βασικές εναλλακτικες λύσεις ώστε να οριστικοποιηθεί η τελική πρόταση που θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να προκριθεί η λύση που θα είναι η πλέον ρεαλιστική, θα συνδυάζεται με τη λειτουργία του Προαστιακού και θα εντάσσει το τρένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πόλη.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ