2013-10-31 15:54:04
Φωτογραφία για Νάντια Μπουλέ: Γιατί έγινε χαμός με τον Pώσο παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού της
Στην παρέα του «Όλα τρέλα» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα: για τα γυρίσματα του παιχνιδιού που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 «The biggest game show in world» και την άβολη στιγμή που έζησε, τα διαφορετικά πράγματα που θέλει να κάνει στην τηλεόραση, το θέατρο, το ραδιόφωνο και την παράσταση Cabaret, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για την πιο άβολη στιγμή που έζησε στα γυρίσματα του παιχνιδιού που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, δήλωσε: «Ο παρουσιαστής της ρωσικής τηλεόρασης ήταν άθλιος, είχε μια βοηθό και τη φιλούσε σε κάθε διάλειμμα, έκανε διάφορα άσχημα πράγματα, είχαμε και ένα διπλωματικό επεισόδιο, με είχε πλησιάσει σωματικά πολύ και του την είπα πολύ άσχημα, έγινε ολόκληρος χαμός», είπε και συνέχισε: «Δεν μιλούσε και Αγγλικά, ήθελα να τον βρίσω να το ευχαριστηθώ και δεν μπορούσα. Έγινε χαμός, υπήρχε μεγάλο θέμα. Έστελναν mails στον Γιάννη Λάτσιο από την παραγωγή, μιλούσαν στα τηλέφωνα μαζί του, προσπαθούσε να καταλάβει κι εκείνος τι ακριβώς γινόταν».


Για τα διαφορετικά πράγματα που κάνει, σε πολλούς χώρους, όπως την τηλεόραση, το θέατρο και το ραδιόφωνο η Νάντια είπε: «Έχει μια δόση αλήθειας, μου αρέσουν τα διαφορετικά πεδία και προσπαθώ να προετοιμάζομαι πολύ καλά πριν αναλάβω κάτι. Πάντως θέλω να δοκιμάζομαι σε πολλά πράγματα».

Όσο για την παράσταση Cabaret και το πόσο επίκαιρη είναι; «Διάβασα πάρα πολλά αποσπάσματα από εφημερίδες και βιβλία της εποχής για να έρθω πιο κοντά στον ρόλο μου. Και αν θέλετε να ξέρετε, υπάρχουν τόσα ανατριχιαστικά κοινά σημεία με το σήμερα, που πραγματικά δεν το πιστεύετε», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ