2013-10-31 17:32:05
Φωτογραφία για Οργανώνονται διαδικτυακά οι «ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ»… με χιλιάδες μέλη
Αυτοοργανώθηκαν μέσα από τα social media και γιγαντώνονται με χιλιάδες μέλη , συνελεύσεις και συγκεντρώσεις διεκδικώντας νομικά και κινηματικά ρυθμίσεις και αλλαγές στον τρόπο ασφάλισης και είσπραξης των εισφορών και ασφάλισης στο ταμείο των αυτοαπσχολούμενων.

Στην πλειοψηφία τους είναι νέοι και παλιοί επαγγελματίες που με την τακτική του «χαρατσιού» που επιβάλει η πολιτεία και την υποχρεωτικότητα της ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, λόγω της κρίσης βρέθηκαν να χρωστούν εισφορές ενώ στην ουσία δεν έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρουν:

«Λόγω της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο, 389,000 επαγγελματίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αδυναμία πληρωμής προς τον ΟΑΕΕ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, απειλούνται με κατασχέσεις.

Η προσπάθεια μας έχει ξεκινήσει πανελλαδικά μέσω του διαδικτύου και ερχόμαστε σε επαφή με όλους τους κλάδους των ελευθέρων επαγγελματιών.


Υπάρχει στήριξη της Κ.Α.Π.Α. (Κίνηση Ανεξαρτήτων Πολιτών Αγρινίου), που ξεκίνησε όλη την κίνηση, είναι μη κερδοσκοπικός φορέας με νομική προσωπικότητα!

Σκοπός των “Ανασφάλιστων του Ο.Α.Ε.Ε.” είναι να ενεργοποιήσει τον κόσμο ώστε να διεκδικήσει τα συμφέροντά του με τα κατάλληλα νομικά μέσα (εξώδικες, δικαστικές ενέργειες, κ.λ.π)

Η ομάδα μας, έχει ως στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε και την αλλαγή της ισχύουσας κατάστασης, δηλαδή να γίνει ανταποδοτική και όχι εισπρακτική όπως είναι τώρα!

Για τις ενέργειες που έχουμε κάνει έως τώρα, μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog της ομάδας:

http://oaeevictims.blogspot.gr

και στην ομαδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/groups/tameioemporon

Συμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, με τη δημιουργία του Κ.Ε.Α.Ο 400,000 ελεύθεροι επαγγελματίες απειλούνται με κατασχέσεις για τις οφειλές τους προς τον ΟΑΕΕ.

Με ένα γρήγορο υπολογισμό δηλαδή, (400,000 Επαγγελματίες μαζί με τις οικογένειες τους, με ένα μέσο όρο 2 παιδιών, μιλάμε για 1.600.000 πληθυσμό) χωρίς να υπολογίσουμε τους υπαλλήλους μαζί με τις δικές τους οικογένειες που έχει στην επιχείρηση του ο κάθε οφειλέτης προς τον ΟΑΕΕ. Αν λοιπόν νομίζουν ότι μπορούν να πετάξουν στο δρόμο 2.000.000 κόσμο και ίσως πολύ περισσότερους στο δρόμο ας το κάνουν.»

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με:

κ. ΒΝΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ – 6977959479 – [email protected]

κ. ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – 6974838165 – [email protected]

κ. ΑΓΙΟΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – 6932267599 – [email protected]

asfalisinet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ