2013-10-31 20:14:06
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
O Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Μπάγερν στο ΣΕΦ το αν θα συμπεριλάβει στην δωδεκάδα τον Πέτγουεϊ, ενώ για την ώρα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να παίξει.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο αν θα χρησιμοποιήσει στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ και θα πάρει την τελική του απόφαση λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τζάμπολ (21:15) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ το πρωί, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δείχνει καλύτερα, παρουσιάζοντας μία εικόνα πως είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην Μπάγερν (έστω για λίγα λεπτά), αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει σκεπτικός, καθώς δεν θέλει να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του παίκτη του.

Υπάρχει ρίσκο στο να λάβει μέρος στην αναμέτρηση, αλλά από τη μεριά του ο Πέτγουεϊ θέλει να αγωνιστεί στο ματς.


Ο 28χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στη φτέρνα στην προπόνηση της Δευτέρας (28/10) και συγκεκριμένα υπέστη ελαφρά θλάση στον μακρό πελματικό μυ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μία εβδομάδα, αλλά τελικά ο οργανισμός του παίκτη έχει αντιδράσει γρήγορα, με αποτέλεσμα ο Πέτγουεϊ να νιώθει καλύτερα και να μην αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις, δείχνοντας σε θέση να λάβει μέρος στο ματς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Στο ενδεχόμενο που μείνει εκτός αποστολής ο Αμερικανός, την θέση του στην δωδεκάδα θα πάρει ο 19χρονος πάουερ-φόργουορντ, Δημήτρης Αγραβάνης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρθουρ Σοπενχάουερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρθουρ Σοπενχάουερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ