2013-11-01 14:46:02
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ... ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Η ομάδα πόλο ανδρών αντιμετωπίζει το Σάββατο (18:00) το Παλαιό Φάληρο στον Πειραιά

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών εισέρχεται το Σάββατο (18:00) η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Το συγκρότημα του Θόδωρου Βλάχου αντιμετωπίζει στο Εθνικό Κολυβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στον Πειραιά, το Παλαιό Φάληρο σ' αγώνα της 1ης ημέρας της διοργάνωσης και θέλει να... σημειώσει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπλάι Μάλιαρακ τόσο στο ματς με το Παλαιό Φάληρο όσο και σ' εκείνο της 2ης ημέρας με την Κέρκυρα αφού ο Ισπανός είναι τιμερωμένος από τους τελικούς της σεζόν 2012-13. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο Αλέξανδρος Γούνας και ο Κώστας Γαλανίδης είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Πειραιά η οποία στοχεύει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Θόδωρος Βλάχος σε δηλώσεις του για το νέο πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει υψηλούς στόχους
. Θέλω να έχω την ομάδα μου δυνατή και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς από την αρχή έως το τέλος. Είμαι σίγουρος πως θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί έως το για το καλύτερο που είναι η κατάκτηση της κούπας. Το επίπεδο του πρωταθλήματος φαίνεται πως είναι πιο χαμηλό σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός όμως προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τον πήχη και έχει φτιάξει μια ομάδα δυνατή στην Ελλάδα που μπορεί να πετύχει πράγματα και στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ