2013-11-06 10:55:06
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ : ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Από σήμερα κιόλας ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή δεν έχει περάσει ο απόηχος της νίκης επί της Μπενφίκα, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αναφέρθηκε σε αυτή, τονίζοντας πως όλη η ομάδα τα πήγε καλά, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Ρομπέρτο.

«Νιώθουμε πάρα πολύ ωραία, γιατί κρατήσαμε το αποτέλεσμα και νικήσαμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά από την ένταση και τα νεύρα του παιχνιδιού, αυτό που μας έχει μείνει είναι η ευτυχία», ανέφερε αρχικά ο Τσόρι στη Nova και συνέχισε σχετικά με τον ήρωα της χθεσινής αναμέτρησης.

«Υποδεχθήκαμε τον Ρομπέρτο στα αποδυτήρια με αγκαλιές και συγχαρητήρια. Τον ευχαριστήσαμε, αλλά γνωρίζει ο ίδιος ότι όλη η ομάδα τα πήγε καλά. Βέβαια είναι ο ήρωας της βραδιάς αυτής με τις αποκρούσεις που έκανε και το γιορτάσαμε στο τέλος όλοι μαζί».

Τέλος, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σημείωσε. «Θα χρησιμοποιήσουμε το σημερινό (χθεσινό) παιχνίδι για να πάρουμε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε τους θριάμβους. Σήμερα (χθες) θα ξεκουραστούμε και από αύριο (σήμερα) θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι σημαντικό για εμάς για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ