2013-11-07 18:00:08
Φωτογραφία για Το νέο Nissan NOTE οικονομικό και οικογενειακό με γενναίους χώρους, διαθέσιμο και με diesel κινητήρες,  από 11.950€!
To νέο Nissan NOTE, προσφέρεται από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 11.950€, για τον κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης και από 14.490€ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi, αντίστοιχα.

Προηγμένη τεχνολογία, δυναμική σχεδίαση και απαράμιλλη ποιότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι μερικά από τα βασικά γνωρίσματα του νέου Nissan ΝΟΤΕ. Σηματοδοτώντας για τη Nissan την άφιξη ενός νέου συναρπαστικού αυτοκινήτου, το νέο NOTE, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να κυριαρχήσει ως το έξυπνο οικογενειακό.

Με έμφαση στην καινοτομία και με την τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού και των επιβατών του, το νέο Nissan NOTE, προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία που ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Συγκεκριμένα, το καινοτόμο σύστημα Nissan Safety Shield, κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με το νέο Nissan NOTE, προσφέροντας στον οδηγό του ένα πακέτο τεχνολογιών που συνδυάζονται έξυπνα, προκειμένου να καρπωθεί απτά οφέλη
. Αποτελούμενο από ένα πακέτο λειτουργιών και συστημάτων όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), η λειτουργία προειδοποίησης απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), καθώς και το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων (Moving Object Detection System), το Nissan Safety Shield προσφέρει ένα νέο επίπεδο υποστήριξης στον οδηγό του.

Παράλληλα, το σύστημα πανοραμικής θέασης (Around View Monitor), προσφέρει στον οδηγό του νέου Nissan NOTE την απεικόνιση του αυτοκινήτου από όλες τις γωνίες , γεγονός που κάνει τη στάθμευση, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, παιχνιδάκι. Το πακέτο όλων αυτών των προηγμένων τεχνολογιών συμπληρώνει το προσφάτως εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης Nissan Connect, συνδυάζοντας τη δορυφορική πλοήγηση, τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, αλλά και τη συμβατότητα (και με θύρα USB) με iPod/iPhone, σε μια εύκολη σε χρήση, οθόνη αφής.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ:

Περισσότερα για το νέο Nissan NOTE μπορείτε να δείτε στο :

http://www.nissan.gr/s-city_cars-range-note.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ