2013-11-07 20:24:04
Φωτογραφία για ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ... (PHOTOS)
Το ότι δεν τους τιμωρούν στο μπάσκετ, όπως τιμωρούν τον Ολυμπιακό (βλέπε διακοπή αγώνα, τη στιγμή που στο ΟΑΚΑ δε το έχουν σκεφτεί ούτε τότε με τα αεροβόλα), μάλλον τους έχει καλομάθει και τα πράσινα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ΣΚΑΝΔΑΛΟ την τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα... όμορφα έγιναν στη Λεωφόρο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη φωτοβολίδα στη γάμπα του Μάνταλο, τη διακοπή του αγώνα 3-4 φορές και διάφορα άλλα!

Aλλά να μας πείτε, εδώ έφτασαν στο σημείο να επικαλεστούν τον Μώραλη, αυτοί που τόσο καιρό τον "έψελναν" Απολαύστε τους...

prasinanea.gr : Τιμωρία σκάνδαλο

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλλε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό και πρόστιμο 55 χιλιάδων ευρώ. Θα ασκήσουν έφεση οι πράσινοι.

leoforos.gr : Ποινή ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Την ώρα που η ατιμωρησία βασιλεύει για τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για το ντέρμπι.


prasini.gr : Γελάει ο… κόσμος με το σκάνδαλο!

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 55.000 ευρώ πρόστιμο το… άδειασμα της Πειθαρχικής Επιτροπής στον Μώραλη για τη Λεωφόρο!

Τι κι αν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε πως τα πράγματα κύλησαν καλά, τηρουμένων των αναλογιών, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό; Τι κι αν η αποστολή των φιλοξενούμενων ήρθε, έμεινε κι έφυγε από την Λεωφόρο χωρίς κάποιος οπαδός των «πράσινων» να ακουμπήσει έστω και μια… τρίχα του αντιπάλου;

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας Αρχής αποφάσισε να… ακυρώσει τον πρόεδρό της Λίγκας και να πάρει το νόμο στα… χέρια της. Για την ακρίβεια, να τον φέρει στα μέτρα της, προχωρώντας στην σκανδαλώδη τιμωρία του «Απόστολος Νικολαϊδης» για μια αγωνιστική και ταυτόχρονα βάζοντας πρόστιμο ύψους 55.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ