2013-11-07 20:26:05
Φωτογραφία για Διεθνές Συνέδριο: Η κρίση στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα και η εμπειρία με τις πολιτικές λιτότητας
To Levy Economics Institute του Bard College της Νέας Υόρκης, με τη στήριξη του Ιδρύματος Ford, διοργανώνει διήμερο διεθνές συνέδριο στην Αθήνα με θέμα «Η κρίση στην Ευρωζώνη... και την Ελλάδα και η εμπειρία με τις πολιτικές λιτότητας» στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2013 (Μέγαρο Μουσικής) .

Ο Γεράσιμος Αρσένης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), θα πάρει μέρος στο 3ο στρογγυλό τραπέζι του Συνεδρίου για το ευρωπαϊκό κι ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 5 - 7 μ.μ. με εισήγηση με θέμα «Ο ρόλος του τραπεζικού τομέα στην ελληνική κρίση».

Η Λούκα Κατσέλη, καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας θα πάρει μέρος στο 6ο στρογγυλό τραπέζι για την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, ώρα 1:30 – 3:30 μ.μ. με εισήγηση με θέμα «Από τη λιτότητα στην ευημερία: Οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου και τους εισηγητές http://www.levyinstitute.org/greek/athens/
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ