2012-04-12 08:51:00
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ Ο ΠΙΖΑΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Προέκυψε ξανά θέμα Πιζάρο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπου μάνατζερ έχουν αρχίσει να "ψήνουν" τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή να δει θετικά την μεταγραφή του στο Λιμάνι.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που φιγούραρε στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, και για τον οποίο υπήρξαν επαφές, είναι ο Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα, για τον οποίο φέρεται να εξακολουθούν να ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", μάνατζερ του Ιταλικού ποδοσφαίρου τρέχουν την υπόθεση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού, τον οποίο έχουν πλησιάσει ανεπίσημα και προσπαθούν να τον πείσουν να δει με θετικό μάτι την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, αφού ο παίκτης είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό και το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο το υψηλό κασέ του σε συνδυασμό με την επιθυμία του, τότε, να παραμείνει στη Ρόμα τον έκαναν να απαντήσει αρνητικά.

Ο Πιζάρο αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στην Σίτι με τη μορφή δανεισμού από τους Ρωμαίους, αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται ούτε από την Ρόμα (αφού τον παραχώρησε και έψαχνε να του βρει ομάδα τα Χριστούγεννα), αλλά ούτε και από τους Πολίτες του Ιταλού Μαντσίνι που στο πρωτάθλημα τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις μία φορά σαν βασικό (για 60') και τέσσερις σαν αλλαγή σε διάστημα 2,5 μηνών.


Επίσης θετικό είναι και το γεγονός πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, και τα οικονομικά μεγέθη θα είναι πλέον διαφορετικά, ενώ το ίδιο ισχύει και με το συμβόλαιο που τυχόν του προταθεί, αφού και οι εποχές έχουν αλλάξει πλέον στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Πιζάρο διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, κάτι που σημαίνει ότι θα ψάχνει ένα ικανοποιητικό τριετές συμβόλαιο πριν "κρεμάσει τα παπούτσια του", όμως είναι άγνωστο το πως βλέπουν οι ερυθρόλευκοι την προοπτική του να αφήσουν τον 35χρονο Ιμπαγάσα για να τον αντικαταστήσουν με τον 33-34 ετών Πιζάρο.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η άποψη του προπονητή, κάτι το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αφού στον πάγκο του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται ο Βαλβέρδε ή ο αντικαταστάτης του που να έχει άλλα σχέδια... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ