2013-11-07 21:27:21
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ... ΝΟΥΝΙΕΣ!
Κύκλος επαφών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ιντεπεντιέντε ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες με τους Αργεντινούς να επισημαίνουν πως εκπρόσωποι της ομάδας θα έρθουν και στην Ελλάδα.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για την Ιντεπεντιέντε από από αργά το βράδυ της Τετάρτης έχει μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ομάδας, Χαβιέρ Καντέρο, άρχισε συζητήσεις με άνθρωπο που εκπροσωπεί τους Πειραιώτες με την επαφή αυτή να γίνεται εις γνώση της FIFA.

Το χρέος του Λιονέλ Νούνιες ταλανίζει για τα καλά την Ιντεπεντιέντε που μπορεί να χάσει βαθμούς. Σύμφωνα με το «De la Cuna al Infierno» που έδωσε στην δημοσιότητα την πληροφορία υπάρχει καλό κλίμα στις κουβέντες με τον Ολυμπιακό να περιμένει μία επίσημη προσφορά για την επίλυση του ζητήματος.

Επιπλέον αντιπροσωπεία της Ιντεπεντιέντε θα βρεθεί στην Αθήνα μέσα στον Δεκέμβριο για να δοθεί η τελική λύση και ενώ το CAS... καραδοκεί! Η Ιντεπεντιέτε σε αυτήν την φάση προτείνει τρεις επιλογές: 1) να δώσει τμηματικά το ποσό, 2) να δώσει παίκτη ή παίκτες για να μην προσφέρει χρήματα και 3) να παραχωρήσει χωρίς αντίτιμο ποδοσφαιριστές από Ακαδημίες στους πρωταθλητές.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας από μέρους τους δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επιβεβαιώση. Ωστόσο οι Αργεντίνοι γράφουν διαρκώς για το θέμα και τα χρωστούμενα της Ινπεπεντιέντε που ως γνωστόν οφείλει χρήματα και σε πρώην παίκτες της (μαζί και ο Νούνιες) και σε άλλους συλλόγους, όπως η Κρουζέιρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ