2013-11-09 00:16:03
Φωτογραφία για ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ... ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΣΙΜΟΝΣ!
Αρκετές εβδομάδες (ίσως και μήνες) ενδέχεται να χάσει ο Σέντρικ Σίμονς, αν ο τραυματισμός του στον αριστερό ώμο αποδειχθεί σοβαρός.

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να φέρει την καταστροφή για τον Σέντρικ Σίμονς. Η προσπάθεια του Αμερικανού σέντερ να κόψει τον Ντάνιελ Χάκετ τον ανάγκασε να αποχωρήσει από νωρίς, έχοντας υποστεί τραυματισμό στον αριστερό ώμο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Σίμονς πρόλαβε να παίξει μόλις 1:28 πριν βρεθεί αρχικά στον πάγκο και στη συνέχεια στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Οι γιατροί της ομάδας του έκαναν ανάταξη ωμοπλάτης, όμως η ακριβής διάγνωση θα γίνει με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, καθώς ο έμπειρος σέντερ θα μεταφερθεί απευθείας για να κάνει τις σχετικές εξετάσεις.

Αν οι σύνδεσμοι στον αριστερό του ώμο έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά, ο Σίμονς θα μείνει εκτός δράσης για μήνες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο επέμβασης ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημά του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr". Οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό, όμως δεν μπορούν να κάνουν και περισσότερες εκτιμήσεις από τη στιγμή που ο αθλητής τους δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε μαγνητική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αν μη τι άλλο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αν μη τι άλλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ