2013-11-09 00:12:24
Φωτογραφία για Μεγάλη νυχτερινή Άσκηση ετοιμάζεται στον Έβρο ...Με πραγματικά πυρά !
Μεγάλη νυχτερινή Άσκηση ετοιμάζεται στον Έβρο με πραγματικά πυρά και βολές απο όλα τα διαθέσιμα όπλα προς το  τέλος του μήνα  ....Η Άσκηση θα είναι μεγέθους  ''Παρμενίων '' αλλά η διαφορά της θα είναι οτι όλα, απο τις κινήσεις του προσωπικού, οπλομηχανημάτων,οχημάτων  αλλά και Αρμάτων   θα γίνουν  αποκλειστικά την νύχτα !

Μετά την πρόβα τζενεράλε της ''Νικηφόρος 13 '' που εκτελέστηκε στη νήσο Σαμοθράκη με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα ....Η Σχεδίαση από τα Ηγετικά Κομάντος του ΓΕΣ της νυχτερινής Άσκησης στον Έβρο έγινε από τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Τσέλιο και προτάθηκε για έγκριση στο ΓΕΕΘΑ Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος  ενθουσιάστηκε με την πρόταση και δόθηκε εντολή για συνδρομή Ναυτικού και Αεροπορίας!

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που σχεδιάστηκε και θα εκτελεστεί τόσο μεγάλης έκτασης νυχτερινή άσκηση με ότι αυτό συνεπάγεται !

Αν αναλογιστούμε οτι ο Τουρκικός Στρατός δεν πολεμάει την νύχτα και απεχθάνεται τον νυχτερινό αγώνα όπως ο διάβολος το λιβάνι ,τότε η σημασία της νυχτερινής Άσκησεως  αποκτά τεράστια σημασία και θα βγούνε πολλά και  σοβαρά συμπεράσματα !

Αν  υπολογίσουμε οτι πριν την νυχτερινή Άσκηση θα εκτελεστούν ακόμη δύο μεγάλες Ασκήσεις και βολές όπως ο ΄΄Δικέφαλος Αετός ΄΄με τις εκτελέσεις  Αντιαεροπορικών  Βολών  και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στο Πεδίο Βολής Κρήτης ....Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται ! 

ΠΗΓΗ: http://www.veteranos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ