2013-11-09 18:35:11
Φωτογραφία για ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΡΒΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
Μαρβό... η επιστροφή για τον Ολυμπιακό, με γαλλικό δημοσίευμα να επαναφέρει το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον παίκτη της Νιούκαστλ.

Ο Μίτσελ δεν έχει προλάβει καλά-καλά να χρησιμοποιήσει όλους τους νέους ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει… ανάσα από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και ενώ από το μόνο «επίπεδο» που δεν περιμένει κανείς νέα αυτό τον καιρό, είναι εκείνο των μεταγραφών, γαλλικό δημοσίευμα βάζει τους ερυθρόλευκους σε ένα από τα πρώτα… σενάρια εν όψει Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ιστοσελίδα που ασχολείται κυρίως με τα μεταγραφικά θέματα, υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις τρεις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Σιλβέν Μαρβό από τη Νιουκάστλ.

Ο Γάλλος μέσο-επιθετικός που πριν από μερικά χρόνια «λανσάρονταν» σαν ο «νέος Μαλουντά», δεν μπορεί να βρει πατήματα και…χρόνο συμμετοχής στους "ανθρακωρύχους". Πέρσι έπαιξε λίγο, φέτος ελάχιστα. Είναι έτοιμος λοιπόν να αποχωρήσει με δανεισμό και σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Σοσό, της Σπαρτάκ Μόσχας και του Ολυμπιακού.


Για τον 27άχρονο Μαρβό, βάσει πάντα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι. Στα τέλη του Ιούλη και πριν προκύψει ο Κάμπελ η "Equipe" είχε γράψει, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", πως οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη, που έχει συμβόλαιο με τη Νιουκάστλ ως το καλοκαίρι του 2016.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ