2013-11-11 12:45:10
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ 4-3

Ο Καρντόσο άνοιξε το σκορ στο 12’, ενώ στο 37’, ο Ντιέγκο Καπέλ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Καρντόσο πριν την λήξη του ημιχρόνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, σκοράροντας άλλες δυο φορές στο 42’ και στο 45’. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Μαουρίτσιο έκανε το 3-2, ενώ ο Σλιμανί ισοφάρισε σε 3-3 στις καθυστερήσεις! Κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με την Μπενφίκα να φεύγει με τη νίκη, χάρη στο τέρμα του Λουιζάο.

* Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Μάτιτς, Ρούμπεν Αμορίμ (70' Καβαλέιρο), Ένσο Πέρες (97' Λίμα), Μάρκοβιτς (90' Αντρέ Γκόμες), Γκαϊτάν, Όσκαρ Καρντόσο.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΙΣ 3-1

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 39’ ενώ στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 76' διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ έξι λεπτά πριν ο Πεζίνοβιτς είχε μειώσει προσωρινά για τη Νις.

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό, Ματουιντί, Παστόρε (75' Λούκας Μόουρα), Καβάνι (79' Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς.

ΓΚΕΝΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 0-1

Η Άντερλεχτ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Γκενκ. Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και βρήκαν το γκολ με τον Σανσέλ Μπεμπά στο 78ο λεπτό.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Νάχαρ, Κουγιατέ, Μπεμπά, Τίλεμανς, Μιλιβόγιεβιτς (46' Μάσιμο Μπρούνο), Κλιέσταν Ντε Ζέου, Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Μίτροβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ