2013-11-13 19:17:06
Φωτογραφία για Μητέρες με παιδιά κάτω των 5 ετών πιο δραστήριες στα Social Media
Μια νέα μελέτη από την υπηρεσία πληροφόρησης της εταιρείας Experian υποστηρίζει ότι οι μητέρες με παιδιά κάτω των 5 ετών είναι πιο δραστήριες από το ευρύ κοινό.

Οι μητέρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αναρτήσουν σχόλια σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης από το υπόλοιπο του πληθυσμού των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη.

«Βρήκαμε στην ανάλυση ότι το Facebook είναι συντριπτικά προτιμώμενο κοινωνικό δίκτυο για τις μητέρες με μικρά παιδιά, ” δηλώνει η Σούζαν Μπλάκμπερν, εκπρόσωπος μάρκετινγκ της εταιρίας Experian.

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από μια έρευνα που διεξήχθη από το Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο για τον καταναλωτή Simmons, το οποίο εξέτασε τις διαδικτυακές και συμβατικές καταναλωτικές συνήθειες 25.000 ενηλίκων στις ΗΠΑ.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ηλικία των παιδιών επηρεάζει σημαντικά την διαδικτυακή συμπεριφορά της μητέρας, σύμφωνα με την έκθεση. Μητέρες με παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών είναι λιγότερο ενεργές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκείνες με μικρότερα παιδιά.


Η μελέτη διαπίστωσε ότι, όσο αυξάνεται η ηλικία των παιδιών , αντιστρόφως ανάλογα μειώνεται η δραστηριότητα της μητέρας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από την υψηλότερη συνολική δραστηριότητα στα social media των γυναικών με παιδιά κάτω των πέντε ετών, η μελέτη αποκαλύπτει ότι είναι πιθανότερο το συγκεκριμένο δείγμα να ψωνίσει περισσότερο μέσω κινητών συσκευών και κορυφαία συσκευή να αποτελεί το iPad. «Το iPad ήταν νικητής με διαφορά για τις μητέρες με μικρά παιδιά » ανέφερε η Μπλακμπερν.

Τα εν λόγω ευρήματα φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε συνδυασμό με παρόμοια έρευνα που υποστήριξε ότι το 38% των παιδιών κάτω των 2 ετών χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και social media.

Οι δυο αυτές έρευνες αναδεικνύουν το γεγονός ότι οι μητέρες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά τους μέσω της συνήθης χρήσης των κινητών συσκευών για να δικτυωθούν μέσω των social media.

spinningsm.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βοήθειααα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βοήθειααα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ