2013-11-14 23:53:06
Φωτογραφία για Στα… «κάγκελα» οι εργαζόμενοι σε ΓΝΛ και Πανεπιστημιακό παρά τις εφησυχαστικές διαβεβαιώσεις
Με σύνθημα «υγεία, παιδεία, ρεύμα και νερό, εμπόρευμα δεν είναι ανήκουν στο λαό», εκατοντάδες εργαζόμενοι στην υγεία διαδήλωσαν την Πέμπτη έξω από την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας.

Παρά τη βροχόπτωση, η κινητοποίηση είχε και μαζικότητα αλλά και παλμό, ερχόμενη μάλιστα λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά από αντίστοιχη διαμαρτυρία.

«Είναι η πολλοστή κινητοποίηση που κάνουμε. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Δηλώνουμε στον διοικητή της ΥΠΕ ότι θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας στο επόμενο διάστημα» δήλωσε εκ μέρους των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο κ. Νίκος Νταφούλης.

Οι εργαζόμενοι λένε «όχι» σε διαθεσιμότητες και απολύσεις αλλά και σε ενδεχόμενες συγχωνεύσεις νοσοκομείων και ζητούν να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Λ. ΜΑΚΡΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ»

Δεν υπάρχει καμία απόφαση για διαθεσιμότητα και απολύσεις, επανέλαβε για πολλοστή φορά ο πρόεδρος της 5ης ΥΠΕ Λάζαρος Μακρής, ο οποίος σε διάλογο που είχε με τους υγειονομικούς είπε μεταξύ άλλων: «δεν κινδυνεύει η θέση κανενός, δεν μειώνεται καμία κλίνη σε κανένα νοσοκομείο της δικής μας περιφέρειας. Κι εγώ με το πλευρό των εργαζομένων είμαι, εργαζόμενος είμαι, αλλά με αυτά που ακούω κάθε ημέρα με αναγκάζετε να βγαίνω να κάνω δηλώσεις πως δεν είμαι ελέφαντας».
onlarissa.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ