2013-11-17 17:53:09
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ... ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έδωσε φιλικό παιχνίδι στη Λαμία, όπου τιμήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το συγκρότημα του Μπερντ Στορκ.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό ανάμεσα στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού και τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (πρωτοπόρος στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής) που διεξήχθη το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο ανακαισμένο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Ρέντζης και Σάλιακας.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε ως εξής: Χουτεσιώτης (46' Ηλιάδης), Βολωνάκης (58' Σιώπης), Τούφας (63' Καναβέτας), Βατουσιάδης, Μακροστέργιος, Παπασάββας (69' Μαργαρίτης), Ρέντζης (66' Σάλιακας), Νασιακόπουλος (58' Λιάτσι), Ψυχογιός (63' Μπουγιούκος), Γιάνκοβιτς (73' Χαλκιάς), Πασαλίδης (46' Ιγνατίδης).

Πλακέτα προς τιμή της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού δόθηκε στον αρχηγό της Αντώνη Παπασάββα από τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λαμίας της ΠΕΦΟ.

Τιμητική πλακέτα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λαμία 1964, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, την οποία παρέλαβε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ενώ πλακέτα δόθηκε και στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού από τον αναπληρωτή πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Μοδιάτη, την οποία παρέλαβε ο Νίκος Τοπολιάτης για λογαριασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πριν από την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προσφάτως αποβιώσαντα επίτιμου Προέδρου του Παραρτήματος Λαμίας της Π.Ε.Φ.Ο., Γιώργου Πάπουτσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ