2013-11-18 11:50:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Στο Ρέθυμνο κόντρα στον τοπικό ΑΓΟΡ δοκιμάζεται σήμερα (16:00, ΝS3) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπως είπαν και οι ερυθρόλευκοι, θέλει προσοχή αφού το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που στέκεται καλά απέναντι στους αντιπάλους της, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να χρησιμοποιήσει την αναμέτρηση της Α1 για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της Ερωπαϊκής συνέχειας.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δουλεύει πράγματα με τους παίκτες του, να βγάζει κάποια συστήματα και να ακολουθείται πιστά το πλάνο του και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Για τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία κόντρα στο Ρέθυμνο να παίξει καλό μπάσκετ και να... «θυμηθεί» την καλή του άμυνα την οποία οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στα δυο τελευταία τους παιχνίδια (ΠΑΟΚ και Ζιέλονα Γκόρα) στο ...παρασκήνιο δίνοντας περισσότερη προσοχή στην επίθεση.


Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να ελεγχθούν τα κενά διαστήματα που παρουσιάζει σε κάθε ματς η ομάδα και να βγουν στο παρκέ αυτά που έχουν ζητήσει από τους παίκτες τους και κυρίως η άμυνα, από την οποία ξεκινάνε όλα. Επιπλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και να παρουσιάσουν θέαμα στον κόσμο του Ρεθύμνου που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, ο Κώστας Σλούκας ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή στη Κρήτη και ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του και ένας από αυτούς θα κοπεί από την τελική 12άδα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ