2013-11-19 06:42:06
Φωτογραφία για Eιρήνη Χαραλαμπίδου: Aτεκμηρίωτη η απάντηση Βγενόπουλου
Η απάντηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στο Βγενόπουλο.

Δίκαιο έχεις κ. Βγενόπουλε. Στοιχειώδεις γνώσεις για τα οικονομικά και τραπεζικά θέματα έχετε μόνο εσείς, με τόσες ζημιές στην Λαική όλοι στο τέλος θα μαθαίναμε.

Την περασμένη εβδομάδα ο κ Βγενόπουλος μας είπε ότι η Διαχειρίστρια της Λαικής κ. Αντωνιάδου δεν κατέχει από τραπεζικά σε απάντηση της τοποθέτησης της κ Αντωνιάδου στη Βουλή των Αντιπροσώπων ότι η Λαϊκή ήταν ένας μεγάλος κουμπαράς που όλοι χρησιμοποίησαν για να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Φυσικά και η σημερινή του απάντηση προς εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και στη Ελλάδα, κινείται στα ακριβώς ίδια ατεκμηρίωτα πλαίσια. Υποκρύβει όμως και μια νέα πατέντα στην όλη προσέγγιση του κ. Βγενόπουλου.

Που δεν είναι άλλη από το να αρνείται πλέον ανοικτά οποιαδήποτε σχέση με τους προβληματικούς πελάτες τις Μαρφίν Λαικής, προφανώς προσπαθώντας να αποποιηθεί των πολλών ευθυνών που τον βαραίνουν.


Επιμένει να μας λέει ότι δεν είχε σχέση με δανειακούς πελάτες γιατί δεν ήταν δουλειά του αλλά των υπηρεσιών της Τράπεζας. Φαντάζομαι ότι ουδεμία σχέση είχε ο κ Βγενόπουλος και με το προϊόν της γερμανικής τράπεζας που χρηματοδοτείτο από τη Μαρφίν Λαική Τράπεζα για να επενδύει σε μετοχές της Μαρφίν Λαϊκής και εταιρειών του Ομίλου Μαρφίν, δουλειά των υπηρεσιακών θα ήταν και αυτή.

Δυστυχώς για μας όπως και για πολλούς άλλους στην Ελλάδα η κατάρτιση στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα του κ. Βγενόπουλου και των συνεργατών του μας κόστισε πολύ ακριβά.Και τα μπόνους των πενήντα τόσων εκατομμυρίων θα ήταν απλά τα ‘pocket money’ κατά τη διάρκεια των σπουδών.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ