2013-11-21 20:03:07
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΙΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...
Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη "NOVA" για την αναμέτρηση (23/11) με τον Ολυμπιακό υποστήριξε ότι ο Πανθρακικός θα τα δώσει όλα προσπαθώντας να έχει κέρδη από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να έχει κέρδη παρά τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση με το Θρύλο, εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα και η ομάδα του θα παλέψει για να έχει οφέλη από ένα δύσκολο ματς κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όπως χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού :

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

"Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο σε έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα παίζει μόνος του, έχει πολύ καλούς παίκτες και εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος. Έτσι, θα κάνουμε αυτό που πρέπει".


Για τη διαφορά δυναμικότητας:

"Είναι ένα ματς που δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μόνο οφέλη έχουμε και πιστεύω ότι τα παιδιά θα παίξουν χωρίς άγχος. Ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι το φαβορί αλλά εμείς είμαστε μια υπολογίσιμη ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε κάτι".

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για ένα τέτοιο ματς:

"Θέλω να παρουσιαστούμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μια ομάδα που έχει οργάνωση στο παιχνίδι της και τακτική πειθαρχία είναι τα στοιχεία που χρειάζονται και πιστεύω ότι η ομάδα βάσει εικόνας δεν έχει πάρει όσα αξίζει. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, θέλει μεγάλη υπομονή. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Χρειάζεται συγκέντρωση".

Για το πώς αντιμετωπίζει η πόλη το παιχνίδι:

"Σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο η πόλη. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο όπως και με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να έχουμε και εμείς οφέλη από το παιχνίδι του Σαββάτου".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ναντέρ 72-60
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ναντέρ 72-60
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ