2012-04-13 08:09:04
Φωτογραφία για Ο νεότερος άνθρωπος που πήγε στο Βόρειο Πόλο
Η Jaimie Donovan είναι μόλις οκτώ χρονών και ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που σε τόσο μικρή ηλικία φτάνει στο Βόρειο Πόλο!

Η μικρούλα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με το αγαπημένο της αρκουδάκι, για να απαθανατίσει το κατόρθωμά της, στις 5:30 το πρωί κι ενώ έξω το θερμόμετρο έδειχνε μείον 26 βαθμούς!

Ο πατέρας της, Richard είναι μαραθωνοδρόμος. Φέτος, έχει τρέξει σε επτά μαραθώνιους σε επτά ηπείρους σε λιγότερο από πέντε μέρες.

«Αποφάσισα να πάρω τη γυναίκα μου και την κόρη μου μαζί φέτος για να δουν για ποιο λόγο προπονούμουν τόσο σκληρά την τελευταία δεκαετία. Το γεγονός ότι η Jaimie είναι ο νεότερος άνθρωπος που βρίσκεται σε ένα μέρος είναι απλή σύμπτωση. Εγώ είμαι περήφανος που τα κατάφερε να έρθει και να τα βγάλει πέρα σε τόσο σκληρές συνθήκες» είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες το προηγούμενο ρεκόρ του νεότερου ανθρώπου που πάτησε το πόδι του στο Βόρειο Πόλο κατείχε η επίσης 8 ετών Alicia Hempleman-Adams, η οποία έχει γεννηθεί στις 8 Νοεμβρίου του 1989. Η Alicia είχε πάει στο Βόρειο Πόλο την Πρωτομαγιά του 1998 όταν ήταν 8 ετών και 173 ημερών.

Η Jaimie γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 2003 και ξεπέρασε το ρεκόρ της Alicia… με διαφορά μιας ημέρας! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ